maritbet girişmaritbet
Kütahya Yoncalı kaplıcalarında kiralık tesis

Kütahya Yoncalı kaplıcalarında kiralık tesis

Kütahya İl Özel idaresi il Encümeni Başkanlığı, Merkez Yoncalı Kaplıcalarında 16 bin 711 metrekare yüzölçümlü arsa ve üzerindeki termal oteli kiraya vermek üzere ihale açtı

Kütahya İl Özel idaresi il Encümeni Başkanlığı, Merkez Yoncalı Kaplıcalarında 16 bin 711 metrekare yüzölçümlü arsa ve üzerindeki termal oteli kiraya vermek üzere ihale açtı. Mülkiyeti İl Özel idaresi adına kayıtlı, 1 parselde yer alan 16 bin 711 metrekare yüzölçümlü arsa üzerindeki termal otel, 10 yıllığına kiraya verilecek.

ihale Kütahya il Özel idaresinde, 6 Ocak 2011 tarihinde saat 14.00'de kapalı teklif usulü ile yapılacak.

istekliler ihaleye ait şartname ve diğer evrakları, Kütahya il Özel idaresi Yazı işleri Müdürlüğünden mesai saatleri içinde satın alabilecek. Termal otel ve tesisleri ile 20 motel ve 10 adet aparttan oluşan taşınmazın ve içerisindeki tefriş malzemelerinin yıllık kira muhammen bedeli 270 bin lira, katılımcılardan alınacak olan geçici teminat ise 81 bin lira olarak belirlendi.

Bu arada kira süresi yer tesliminden itibaren 10 yıl olup, kira süresinin bitiminde kiracının idareye borcu olmaması şartı ve kiracının en az iki ay önceden talep etmesi üzerine kira süresinin 10 yıl daha uzatılıp uzatılamayacağı idare tarafından kararlaştırılacak. Uzatma halinde kira bedeli günün şartlarına göre il encümenince yeniden belirlenecek.

Kütahya Merkez Yoncalı Kaplıcalarında mülkiyeti İl Özel idaresi adına kayıtlı, 308 ada, 1 parselde bulunan 16 bin 711 metrekare yüzölçümlü arsa üzerindeki bahçeli kargir termal otelde 2 kral dairesi, 6 süit, 65 normal olmak üzere 73 oda, 150 yatak bulunmakta.

Otelde 1 kapalı bayan havuzu, 1 kapalı karma havuz, 1 açık karma havuz, 1 açık karma yarı olimpik havuz, 1 fizik tedavi havuzu, 1 jakuzi, 1 sauna, 2 Türk hamamı, 1 jimnastik salonu, 1 TV ve oyun salonu ve fizik tedavi bölümü mevcut.

  • Etiketler:

Yorum Yaz