maritbet girişmaritbet
İstanbul’un değerli lokasyonlarında yatırım fırsatı!

İstanbul’un değerli lokasyonlarında yatırım fırsatı!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul’da toplam 5 gayrimenkulü satışa çıkardı.

Milli Emlak, Hazine'ye ait Şişli, Arnavutköy, Fatih ve Eyüp ilçelerinde yer alan toplam 5 adet taşınmaz için ihale düzenleyecek. İstanbul'un en değerli  noktalarında bulunan arsa ve kargir ev niteliğine sahip satılık ve kiralık taşınmazların özellikleri şöyle:

Fatih'te kiraya verilecek olan gayrimenkullerin biri arsa diğeri ise kargir ev niteliğinde… Seyit Ömer Mahallesi'nde yer yer alan 121 metrekare arsa yüzölçümlü zemin+bodrum kattan oluşan 146 metrekarelik işyeri ilk yıl tahmini 60 bin lira olmak üzere 3 yıllığına kiraya verilecek. Ayvansaray Mahallesi'nde bulunan 93 metrekare büyüklüğündeki kiralık kargir ev ise ilk yıl tahmini 19 bin lira üzerinden kiralanacak. 3 yıllığına kiraya verilecek olan tek katlı yapı için 5 bin 700 lira geçici teminat bedeli ödenecek.

YATIRIM İÇİN TAM FIRSATI!

İstanbul'un son dönemlerde hızla gelişen ve değer kazanan ilçesi Arnavutköy'de Bolluca Mahallesi'nde satışa çıkarılan bir arsa 541 bin lira tahmini bedel ile satılacak. 637 metrekare yüzölçümüne sahip konut alanı+kısmen yol imarlı arsanın geçici teminat bedeli ise 162 bin 600 lira. 

Arnavutköy'de geniş bir arsa

İstanbul'un en merkezi noktalarından olan Şişli İnönü Mahallesi'ndeki bir arsa 1 milyon 594 bin liraya satılacak. 127 metrekare yüzölçümlü arsanın geçici teminat bedeli ise 478 bin 200 lira olacak. 

Son olarak Haliç Emlak Müdürlüğü'nün Eyüp Alibeyköy Mahallesi'nde satışa çıkardığı arsa 306 bin liraya alıcısını bulacak. 170 metrekare büyüklüğündeki konut+kısmen yol imarlı arsanın geçici teminat bedeli 61 bin 200 lira olacak.

İHALELER 24 ARALIK'TA YAPILACAK 

Söz konusu kira ve satış ihaleleri açık teklif usulü ile 24 Aralık 2015 günü saat 10.20-11.40 arasında İstanbul Defterdarlığı Cağaloğlu Fatih adresinde gerçekleştirilecek. 

Ayrıntılar için tıklayın!

Emine Pile/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz