maritbet girişmaritbet
İller Bankası, Kartal Ofisim İstanbul projesindeki bloğunu satışa çıkardı!

İller Bankası, Kartal Ofisim İstanbul projesindeki bloğunu satışa çıkardı!

İller Bankası A.Ş.'nin İstanbul Kartal Ofisim İstanbul projesindeki ofis ve mağazaları 30 Nisan günü açık artırmayla satışa çıkarılacak

İller Bankası A.Ş.'nin İstanbul Kartal Ofisim İstanbul projesindeki ofis ve mağazaları 30 Nisan günü açık artırmayla satışa çıkarılacak. Toplam 52 ofis ve 4 mağazalı binanın tamamı 50 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satılması bekleniyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın ilgili kuruluşu olan İller Bankası A.Ş.'nin “İstanbul Kartal Ofisim” İstanbul projesindeki Deniz ve Adalar manzaralı 14 katlı binası açık artırmayla satışa çıkıyor. Binanın en üst dört katında yer alan ofislerin satışı 604 bin TL'den başlarken, 300 metrekarenin üzerinde büyüklüğe sahip mağazalar ise 3 milyon 476 bin TL'den satışa çıkarılacak. Toplam 52 ofis ve 4 mağazalı binanın 50 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satılması bekleniyor.

İstanbul'un gelişmekte olan aksında yapımı tamamlanmış, birinci sınıf malzeme ile inşa edilmiş, hemen teslime hazır ofisler, Yeni Adliye'ye 2, metro istasyonuna 2, Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesine 2 dakika, E-5 Cevizli Kavşağına 1 dakika uzaklıkta bulunuyor, Maltepe Park AVM ile Carrefoursa'nın karşısında yer alıyor.

Maltepe Gümüşsuyu Mahallesi 1684 ada 23 parsel 2376,66 metrekare arsa üzerinde inşa edilen binada bulunan her ofise ait bir adet kapalı otopark yeri ile mağazalarda asma kat ve terasa çıkış bulunuyor.

SATIŞ İNTERNET ÜZERİNDEN DE YAPILABİLECEK

Satışlar KDV'siz yüzde 25 peşin ve faizsiz 60 ay vadeli olarak gerçekleştirilecek. İhale Eskidji yönetiminde 30 Nisan Salı günü saat 14.00'te İstanbul Eskidji/Yenibosna ve Ankara İller Bankası Dışkapı Hizmet binasında açık artırma usulüyle yapılacak. Ayrıca internet üzerinden de satış gerçekleştirilebilecek.

İller Bankasının elde edeceği gelirle yerel yönetimlere daha fazla kaynak aktarabileceği ve yeni projeler geliştirileceği ifade ediliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

"Belediyelerimiz iklim değişikliği ile mücadelede yeni bir döneme girdi"
  • 24.03.2022 17:04

"Belediyelerimiz iklim değişikliği ile mücadelede yeni bir döneme girdi"

İller Bankası (İLBANK) Genel Müdürlüğünün 2021 yılı Olağan Genel Kurul Toplantıs ...

İller Bankası’ndan Göktürk ve Pendik’te arsa ihalesi!
  • 16.11.2021 09:25

İller Bankası’ndan Göktürk ve Pendik’te arsa ihalesi!

İller Bankası, Göktürk ve Pendik'te toplam 5 parsel taşınmazı, arsa satışı karşı ...

"3 milyon kişinin suya erişimini kolaylaştıracağız"
  • 06.07.2021 17:35

"3 milyon kişinin suya erişimini kolaylaştıracağız"

Bakan Kurum, "İller Bankası ve Yerel Yönetimler Alt Finansman Anlaşması" imza tö ...