maritbet girişmaritbet
Hizmet ve malzeme alım ihaleleri

Hizmet ve malzeme alım ihaleleri

Gaziantep, Erzincan ve Antalya’da bazı kuruluşlar çeşitli hizmet ve alım işleri için ihale açtı


GAZİANTEP
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şahinbey İlçesi, Körkün Mahallesi, Bozdağ Toplu Konut Alanı içerisinde kayıtlı 31 bin 798 metrekare taşınmazı satışa çıkardı.
Muhammen bedeli 1 milyon 335 bin 549 lira olarak belirlenen ihalede katılımcılardan 40 bin 66 lira değerinde geçici teminat alınacak.
İhale kapalı teklif usulü artırma suretiyle 4 Mayıs 2010 tarihinde saat 14.00'te Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığında yapılacak. İşin şartnamesi Gaziantep Büyükşehir Belediyesinden satın alınabilecek.

ERZİNCAN
Erzincan-Üzümlü Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Sanayi ve Ticaret Bakanlığının kredi desteği ile Yapı Kooperatifi Başkanlığının sorumluluğu altında Erzincan-Üzümlü Küçük Sanayi Sitesine ait 37 işyerini işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile yaptıracak.
Keşif bedeli 3 milyon 105 bin 616 lira olarak belirlenen ihalede katılımcılardan 217 bin 393 lira tutarında geçici teminat alınacak. İhale, 11 Mayıs 2010 tarihinde saat 10.00'da bakanlıkta yapılacak.
 
ANTALYA
DHMİ Antalya Havalimanı Başmüdürlüğü, Glıde Path cihazı ile DME cihazlarının önce demontajı, daha sonra mevcut yerinin yaklaşık 230 metre batısına montajı ve enerji ve data kabloları çekim işini yaptıracak. İhale, DHMİ Hava Limanı Başmüdürlüğü İç Hatlar Terminalinde 5 Mayıs 2010 tarihinde saat 14.00'te yapılacak. Şartname aynı yerden alınabilecek.
 
AFYONKARAHİSAR
TCDD İşletmesi 7. Bölge Müdürlüğü, Nusrat İstasyonunda 43 bin 500 adet B70 beton traversin hızlı yol yenileme makinesine yüklenmesi ve 67 bin adet B58-B70 beton traversin vagonlardan indirilmesi ve istiflenmesi işlerini yaptıracak. Yerli isteklilerden teklif alınmak suretiyle açık ihale usulü ile yapılacak olan işin şartnamesi TCDD İşletmesi 7. Bölge Müdürlüğünden satın alınabilecek.
Teklif mektupları, 3 Mayıs 2010 tarihinde saat 14.00'e kadar TCDD İşletmesi 7. Bölge Müdürlüğü İnşaat İhale Komisyonu Başkanlığına verilecek.
 
ADIYAMAN
Adıyaman-Gölbaşı Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Sanayi ve Ticaret Bakanlığının kredi desteği ile Müteşebbis Heyet Başkanlığının sorumluluğu altında, Adıyaman-Gölbaşı Organize Sanayi Bölgesi 1.etap alanına ait alçak ve yüksek gerilim elektrik şebekesi ve enerji nakil hattını işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile yaptıracak. İhale, Sanayi ve Ticaret Bakanlığında 18 Mayıs 2010 tarihinde saat 10.00'da yapılacak. Şartname aynı yerden temin edilebilecek.
 
BURSA
EÜAŞ Orhaneli Termik Santralı İşletme Müdürlüğü, 7 kalemde ana kazan borusunu satın alacak.
  • Etiketler:

Yorum Yaz