maritbet girişmaritbet
Hatipoğlu Apartmanı ihalesini Büyükartı İnşaat kazandı

Hatipoğlu Apartmanı ihalesini Büyükartı İnşaat kazandı

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP), Hatipoğlu Apartmanı ihale sonucu hakkında açıklama yaptı.

Kuyumcukent Gayrimenkul, Hatipoğlu Adi Ortaklığı Yönetim Kurulu tarafından 25 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleştirilen inşaat yapım ihalesi ile ilgili açıklamada bulundu. Buna göre şirket ihalenin Büyükartı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından kazanıldığını duyurdu.

Yapılan açıklama şu şekilde; 

Şirketimiz Bağlı Ortaklığı Hatipoğlu Adi Ortaklığı Yönetim Kurulu tarafından 25.05.2016 tarihinde gerçekleştirilen inşaat yapım ihalesi sonuçlanmış olup, ihale açık eksiltme usulü en düşük teklif veren Adi Ortaklık ortağımız Büyükartı  İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından kazanılmıştır.

İhale konusu Hatipoğlu Apartmanı  inşaat projesi değerleme raporu 1A Grup Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. firması tarafından hazırlanmış olup, bu raporun hazırlanmasında ruhsat onaylı projeler, keşif, metrajlar, teknik şartname ve inşaat yapım sözleşme şartları, iş bu değerleme raporunun varsayımlarını oluşturmuştur.

Rapor sonucunda yukarıda bahsi geçen varsayımlar temel alınarak tahmini inşaat proje maliyet tutarı hesaplanmıştır.

İhale sonucu Büyükartı  İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından teklif edilen tutarının gayrimenkul değerleme raporunda yer alan tahmini inşaat proje maliyet tutarından düşük olması sebebiyle söz konusu ihalenin Büyükartı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. firmasına verilmesi Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından uygun bulunarak onaylanmıştır.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hatipoğlu Apartmanı ihalesini Büyükartı İnşaat kazandı
  • 09.06.2016 13:00

Hatipoğlu Apartmanı ihalesini Büyükartı İnşaat kazandı

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP), ...