maritbet girişmaritbet
Fiskobirlik’ten gayrimenkul satışı

Fiskobirlik’ten gayrimenkul satışı

Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (FİSKOBıRLıK) Giresun, Ordu, Samsun, Trabzon ve Düzce'de bulunan toplam 38 adet taşınmazını satmak üzere ihale açtı

Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (FİSKOBıRLıK) Giresun, Ordu, Samsun, Trabzon ve Düzce'de bulunan toplam 38 adet taşınmazını satmak üzere ihale açtı.

Arsa, büro, depo, işyeri, dükkan ve hizmet binalarından oluşan toplam 38 adet taşınmazın satışı, 9 Mart 2011 tarihinde saat 14.00'te Giresun'da bulunan genel müdürlükte kapalı zarf teklif almak suretiyle yapılacak.

İhalede katılımcılar satın alınmak istenen her bir gayrimenkul için, teklif edilecek tutarın en az yüzde 3'ü oranında nakit teminat verecekler.  Söz konusu taşınmazların satışında en düşük değer Giresun'un Bulancak ilçesi Büyükada Mahallesindeki (22 bin 400 metrekareden 9200/120000 hisseli) bin 717.33 metrekare arsa için 25 bin lira, en yüksek asgari satış değeri ise Trabzon'un merkezi ilçesi Çimenli Mahallesinde yer alan 36 bin 857 metrekare hizmet binası fabrikası, depo ve arsası için 44 milyon lira olarak belirlendi. Daha geniş bilgi www.fiskobirlik.org.tr adresinden temin edilebilecek.     

Yurtta gayrimenkul satışları

Bu arada Gaziantep Büyükşehir ve Isparta Belediyesi ile Çankırı Eldivan Malmüdürlüğü de çeşitli taşınmazlarını satmak üzere ihale açtı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Beylerbeyi Mahallesinde bulunan 5 parselde kayıtlı 3 bin 856 metrekare merkezi iş alanını satacak.

Toplam muhammen bedeli 771 bin 212 lira olarak belirlenen ihalede katılımcılardan 23 bin 136 lira tutarında geçici teminat bedeli alınacak. İhale, açık teklif usulü artırma ile 8 Mart 2011 tarihinde saat 14.00'te Gaziantep Büyükşehir Belediyesinde gerçekleştirilecek.

Katılımcılar şartnameyi Gaziantep Büyükşehir Belediyesinden temin edebilecekler. Teklif mektupları ise 7 Mart 2011 tarihinde mesai saati sonunu kadar belediyeye verilecek.

Isparta Belediyesi

Isparta Belediye Başkanlığı Pirimehmet Mahallesi Belediye İş Hanı mevkinde bulunan tapunun 20 parselinde kayıtlı 14 adet bağımsız bölümü bir bütün olarak satmak üzere ihale açtı.

İhalede muhammen bedel 525 bin lira olarak belirlendi. Satış, 8 Mart 2011 tarihinde saat 14.00'te açık artırma usulüyle Isparta Belediye Başkanlığında gerçekleştirilecek.

İhalede katılımcılardan 15 bin 750 lira tutarında geçici teminat bedeli alınacak. Söz konusu ihaleye ait şartname mesai saatleri içerisinde, Isparta Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir bölümünden görülebilecek.

 Öte yandan Çankırı Eldivan Malmüdürlüğü, Cami Mahallesi A.Ağılönü mevkinde bulunan 24 bin metrekare arsa ve üzerindeki fabrika binasını satışa çıkardı.

Tahmini bedeli 1 milyon 770 bin lira olarak belirlenen ihalede katılımcılardan 354 bin lira tutarında geçici teminat alınacak. İhale, 10 Mart 2011 tarihinde saat 10.00'da Eldivan Malmüdürlüğünde açık teklif usulü ile gerçekleştirilecek.

Taşınmazın satış şartnamesi Eldivan Malmüdürlüğünden ücretsiz alınabilecek. Katılımcılar daha geniş bilgiye www.çankırı.milliemlak.gov.tr. adresinden ulaşabilecekler.

  • Etiketler:

Yorum Yaz