maritbet girişmaritbet
Emlak Konut Küçükyalı arsası Tahincioğlu'nun oldu!

Emlak Konut Küçükyalı arsası Tahincioğlu'nun oldu!

Emlak Konut GYO'nun Maltepe Küçükyalı'da yer alan 114 bin 239 metrekarelik arsasını en yüksek teklifi yaparak kazanan Tahincioğlu Gayrimenkul oldu.

Emlak Konut GYO, Maltepe Küçükyalı'da bulunan 114 bin 239 metrekarelik arsasını satışa çıkarmıştı. 27 Mayıs'ta ilk oturumu gerçekleşen arsa ihalesine 13 teklif gelmişti. 128 bin 169 metrekarelik ticaret ve konut imarına sahip olan arsaya ilk oturum da en yüksek teklif Artaş İnşaat'tan geldi.

ARSA TAHİNCİOĞLU'NUN!

İkinci oturum yani kazananın belli olacağı bugün ise en yüksek teklifi yapan Tahincioğlu Gayrimenkul arsanın sahibi oldu. Tahincioğlu Gayrimenkul arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 3 milyar 626 milyon 715 bin TL önerdi. Firma, bu rakamın yüzde 42'si yani 1 milyar 527 milyon 420 bin TL'sini Emlak Konut GYO'ya teklif etti.

Böylece en yüksek teklifi yapan Tahincioğlu Gayrimenkul arsa üzerinde proje geliştirmeye hak sahibi oldu. 

Tahincioğlu Gayrimenkul, Tahincioğlu Küçükyalı İnşaat ve Kozken İnşaat konsorsiyumunun kazandığı Emlak Konut Maltepe Küçükyalı ihalesine yönelik Tahincioğlu'ndan yapılan açıklamada; “İhale kapsamında bulunan arsalardan 3'ü ticaret-konut alanı, diğerleri ise ilkokul, ibadethane, meydan ve park olarak yapılandırılacak. 7 arsanın toplam arsa alanı 114 bin 239 metrekare. Tahincioğlu olarak bu bölgede projemizi Maltepe Küçükyalı'ya yakışır bir şekilde hayata geçireceğiz.”

emlak konut ihale

Emlak Konut Maltepe Küçükyalı arsa ihalesinin son oturumunda genen teklifler için tıklayın!

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Emlak Konut Küçükyalı arsası Tahincioğlu'nun oldu!
  • 07.06.2016 15:17

Emlak Konut Küçükyalı arsası Tahincioğlu'nun oldu!

Emlak Konut GYO'nun Maltepe Küçükyalı'da yer alan 114 bin 239 metrekarelik arsas ...