maritbet girişmaritbet
Emlak Konut GYO Başakşehir’de ihaleye çıktı

Emlak Konut GYO Başakşehir’de ihaleye çıktı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Başakşehir Bahçeşehir 2. bölgede arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesi açtı


 
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Başakşehir Bahçeşehir 2. bölgede arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesi açtı.
Gazetelerde yer alan ilana göre, ihale, "arsa satışı karşılığı" yapım işi olması ve bu iş için bütçeye ödenek konmaması nedeniyle kapalı zarf teklif alma ve pazarlık-açık artırma şeklinde açık ihale usulüne göre iki oturum halinde gerçekleştirilecek.
İhalenin birinci oturumu 2 Aralık 2010 tarihinde, saat 14.30'da düzenlenecek.
İhaleye yerli veya yabancı gerçek veya tüzel kişi veya bunların oluşturdukları ortak girişim grupları teklif verebilecek. Uluslararası bir ihale olmayan bu arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işinde konsorsiyum olarak verilen teklifler kabul edilmeyecek. Yabancı istekliler ihaleye 4734 sayılı Kamu İhale Kanununda belirtildiği şekilde katılabilecekler.
İhale konusu taşınmaz Bahçeşehir'de 62 bin metrekare konut ve 20 bin metrekare ticaret olmak üzere toplam 83 bin metrekarelik inşaat alanını içeriyor.

 
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz