maritbet girişmaritbet
Çeşitli kamu ihale ilanları

Çeşitli kamu ihale ilanları

Türkiye’nin farklı illerinde çeşitli alım ve hizmet ihaleleri yapılacak

 


TAŞ DÖŞEMESİ YAPTIRILACAK
Sivas Gürün Belediye Başkanlığı tarafından "açık ihale usulü" ile parke ve bordür taşı döşemesi işi ihale edilecek. İhale, Gürün Belediye Başkanlığı Fen ve İmar İşleri Müdürlüğünde 7 Haziran 2010 tarihinde saat 16.00'da yapılacak.
 
TESİS PROJESİ HİZMETİ YAPTIRILACAK
Bodrum Belediyesi tarafından "açık ihale usulü" ile Torba atıksu arıtma tesisi proje hazırlama hizmeti satın alınacak. İhale, Bodrum Belediyesinde 4 Haziran 2010 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.
 
PARKE VE BORDÜR ALINACAK
Karayolları 6.Bölge Müdürlüğü (Kayseri) tarafından "açık ihale usulü" ile prefabrik beton parke ve bordür alınacak ve nakli yaptırılacak. İhale, Karayolları 6. Bölge Müdürlüğünde 14 Haziran 2010 tarihinde saat 10.00'da yapılacak.
 
BORU VE EK PARÇALARI ALINACAK
İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Ticaret İşleri Dairesi Başkanlığı Satınalma Şube Müdürlüğü tarafından "açık ihale usulü" ile yüksek yoğunluklu Polietilen (Hdpe 100) boru ek parçaları satın alınacak.         İhale, 11 Haziran 2010 tarihinde saat 14.00'te belediyede yapılacak.
 
ÇEŞİTLİ İNŞAAT MALZEMESİ SATIN ALINACAK
 Keçiören Belediye Baş Kanlığı Fen İşleri Müdürlüğü tarafından "açık ihale usulü" ile çeşitli cinste 38 kalem inşaat malzemesi satın alınacak.         İhale, 15 Haziran 2010 tarihinde saat 14.30'da belediyede yapılacak.
  
PARKE TAŞI ALINACAK
Edirne Hacı Belediye Başkanlığı tarafından "açık ihale usulü" ile nakliye dahil 20 bin metre kare kilitli beton parka taşı satın alınacak.         İhale, Hacı Belediye Başkanlığında 14 Haziran 2010 tarihinde saat 11.00'de yapılacak.
 
ÇİMENTO ALINACAK
İslahiye Belediye Başkanlığı tarafından "acık ihale usulü" ile torbalı kompoze çimento satın alınacak.         İhale, İslahiye Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğünde 4 Haziran 2010 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.
 
ELEKTRİK DAĞITIMI YAPTIRILACAK
Dicle EDAŞ Diyarbakır İl Müdürlüğü tarafından "açık ihale usulü" ile elektrik dağıtım işi ihale edilecek.         İhale, Dicle EDAŞ Diyarbakır İl Müdürlüğünde 4 Haziran 2010 tarihinde saat 10.00'da yapılacak.
 
PANSİYON İNŞAATI YAPTIRILACAK
Erzurum Horasan İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından "açık ihale usulü" ile 200 kişilik orta öğretim pansiyon inşaatı işi ihale edilecek.         İhale, Horasan İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığında 10 Haziran 2010 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.
 
BORU SATIN ALINACAK
Bolu İl Özel İdaresi tarafından "açık ihale usulü" ile köy sulama inşaatları için pvc boru satın alınacak.         İhale, Bolu İl Özel İdaresinde 7 Haziran 2010 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.
 
BORDÜR TAŞI ALINACAK
Elbistan Belediyesi tarafından "açık ihale usulü" ile çeşitli cins ve miktarda bordür taşı satın alınacak.         İhale, Elbistan Belediyesinde 3 Haziran 2010 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.
 
ÖZÜRLÜ YAŞAM EVİ YAPTIRILACAK
Kocaeli İl Özel İdaresi tarafından "açık ihale usulü" ile Akmeşe özürlü yaşam evi inşaatı yaptırılacak.         İhale, Kocaeli İl Özel İdaresinde 10 Haziran 2010 tarihinde saat 14.30'da yapılacak.
 
GÖLET İNŞAATI YAPTIRILACAK
Ankara İl Özel İdaresi Altyapı Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından "açık ihale usulü" ile
 Ankara-Kızılcahamam-Yukarıçanlı Köyü sulama gölet inşaatı yaptırılacak.         İhale, Altyapı Hizmetleri Daire Başkanlığında 7 Haziran 2010 tarihinde saat 10.00'da  Tarımsal Hizmetler Müdürlüğünde yapılacak.
 
TAŞKINDAN KORUNMA İŞİ YAPTIRILACAK
DSİ 13.Bölge Müdürlüğü tarafından "açık ihale usulü" ile Antalya Kaş Karadağ Köyü ve Arazisinin Boğluca taşkınlarından korunması işi ihale edilecek.         İhale, DSİ 13.Bölge Müdürlüğünde 10 Haziran 2010 tarihinde saat 10.00'da yapılacak.
 
BİNA İNŞAATI YAPTIRILACAK
Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğü tarafından "açık ihale usulü" ile yardımcı hizmet binası inşaatı yaptırılacak.         İhale, Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğünde 8 Haziran 2010 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.
 
YOL YAPTIRILACAK
Ümraniye Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü tarafından "açık ihale usulü" ile Rüzgarlı Sokak ile Dr.Fazıl Küçük Caddesi arası ve civarı yol yapım işi ihale edilecek.         İhale, Ümraniye Belediyesinde 10 Haziran 2010 tarihinde saat 10.00'da yapılacak.
 
TÜNEL ENERJİ TEMİNİ VE AYDINLATMA İŞLERİ YAPTIRILACAK
Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü (Kastamonu) tarafından "açık ihale usulü" ile Zonguldak-Devrek yolu Sapça Tünelinin enerji temini ve aydınlatma işleri yaptırılacak.         İhale, Karayolları 15. Bölge Müdürlüğünde 3 Haziran 2010 tarihinde saat 10.00'da yapılacak.
        
MONTAJ VE DEMONTAJ YAPTIRILACAK 
TEİAŞ 1.İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü İstanbul (Davutpaşa) tarafından "açık ihale usulü" ile 170 Kv kesici ve 170-420 kv ayırıcı demontaj ve montajı işi ihale edilecek.         İhale, 1 Haziran 2010 tarihinde saat 10.00'da müdürlükte yapılacak.
 
TEVSİİ İNŞAATI YAPTIRILACAK
Bolu Ulaştırma Bölge Müdürlüğü tarafındın "açık ihale usulü" ile Karadeniz Ereğli ağırlık boyut kontrol istasyonu tevsii inşaatı işi ihale edilecek.         İhale, Bolu Ulaştırma Bölge Müdürlüğünde 3 Haziran 2010 tarihinde saat 10.00'da yapılacak.
 
ONARIM İŞİ YAPTIRILACAK
 Gazi Üniversitesi Rektörlüğü Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından "açık ihale usulü" ile Gölbaşı AMATEM ve sağlık araştırma binasının onarım işi ihale edilecek.         İhale, Gazi Üniversitesinde 3 Haziran 2010 tarihinde saat 10.30'da yapılacak.
 
KALDIRIM İNŞAATI YAPTIRILACAK
Ümraniye Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü tarafından "açık ihale usulü" ile Mehmet Akif, Tatlısu Mahalleleri ve civarında bordür-tretuar inşaatı yaptırılacak.         İhale, Ümraniye Belediyesinde 11 Haziran 2010 tarihinde saat 15.00'te yapılacak.
 
TAŞKIN KORUMA İNŞAATI YAPTIRILACAK
DSİ 81. Şube Müdürlüğü (Erzurum) tarafından "açık ihale usul" ile Erzurum Karayazı Ulucanlar Köyü Kırkpınar Deresi taşkın koruma inşaatı yaptırılacak.         İhale, 4 Haziran 2010 tarihinde saat 10.00'da müdürlükte yapılacak.
 
İHATE DUVARI YAPTIRILACAK
Van Çaldıran Belediyesi tarafından "açık ihale usulü" ile Anıttape Parkı ihate duvarı işi ihale edilecek.         İhale, Çaldıran Belediyesinde 22 Haziran 2010 tarihinde saat 14.30'da yapılacak.
 
MUHTELİF İNŞAAT MALZEMESİ ALINACAK
MSB Ankara Tedarik Bölge Başkanlığı tarafından "açık ihale usulü" ile muhtelif cins ve miktarda inşaat malzemesi satın alınacak.         İhale, MSB Ankara Tedarik Bölge Başkanlığı 4 Numaralı İhale Komisyonunda 18 Haziran 2010 tarihinde saat 10.00'da yapılacak.
        
SATHİ KAPLAMA YAPTIRILACAK
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından "açık ihale usulü" ile Kayseri'de astarlı ve astarsız sathi kaplama yaptırılacak.         İhale, Kayseri Büyükşehir Belediyesinde 14 Haziran 2010 tarihinde saat 9.30'da yapılacak.
 
ONARIM YAPTIRILACAK
MSB Erzurum İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı tarafından "açık ihale usulü" ile 3'üncü Ordu Komutanlığı Orbay, Çalışlar ve Kazım Karabekir Ap. çatı, kanalizasyon hattı, ısı kanalı onarımı ile İnönü lojmanları pis su tahliyesi foseptik yapımı bina dış cephe ve lojmanlarının
 onarımı yaptırılacak.         İhale, MSB Erzurum İnşaat Emlak Bölge Başkanlığında 7 Haziran 2010 tarihinde saat 10.30'da yapılacak.
 
HASTANE ONARIMI YAPTIRILACAK
Hilvan Devlet Hastanesi Baştabipliği tarafından "açık ihale usulü" ile hastane binası bakım onarım işi yaptırılacak.         İhale, Hilvan Devlet Hastanesinde 8 Haziran 2010 tarihinde saat 13.30'da yapılacak.
 
BOYAMA YAPTIRILACAK
TCDD 3. Bölge Müdürlüğü (İzmir) tarafından "açık ihale usulü" ile Menemen-Aliağa arasında bulunan mevcut ihata panolarının boyanması işi yaptırılacak.         İhale, TCDD 3. Bölge Müdürlüğünde 10 Haziran 2010 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.
 
YOL TESVİYE YAPTIRILACAK
Espiye Orman İşletme Müdürlüğü tarafından "açık ihale usulü" ile yeni yol tesviye yapım işi ihale edilecek.         İhale, Espiye Orman İşletme Müdürlüğünde 9 Haziran 2010 tarihinde saat
 14.00'te yapılacak.
  • Etiketler:

Yorum Yaz