maritbet girişmaritbet
Ataşehir Trio Konutları’na şok! İcradan satışta!

Ataşehir Trio Konutları’na şok! İcradan satışta!

Projenin sosyal tesisi olarak faaliyette olan Hillside City Club Trio,100 milyon lira tahmini bedelle satışa çıktı.

İstanbul Ataşehir'de inşa edilmekte olan Trio Konutları'nın sosyal tesis alanı Hillside City Club Trio icradan satışa çıktı. Parsel sorgulama sisteminde konut bloklarının arsasını da kapsayan ihalede tahmini bedel 100 milyon lira olarak belirlendi.

ataşehir hillside city club trio

İşte icradan satışa açılan Hillside City Club Trio'nun lokasyonu...

7 bin 600 metrekare inşaat büyüklüğüne sahip olan Hillside City Club Trio içerisinde 7 sinema salonu, büfe ve kafeler, restoranlar yer almakta. Ayrıca yapı kapsamında jimnastik ve aerobik salonu, biri ift potalı olmak üzere iki basketbol sahası, kapalı yüzme havuzu, sauna, güneş odası, SPA, kuaför gibi birçok seçenek bulunuyor. Sosyal tesis kapsamında tenis kortlarıyla birlikte 2 bin metrekarelik açık yüzme havuzu da yer alırken, toplam sinema koltuk sayısı 800 olarak belirlendi.

İlk satış Haziran'da

Palladium AVM, Memorial Ataşehir Hastanesi, Stargate Konutları ve Ağaoğlu My World gibi projelerin yanı başında yer alan taşınmazın ihalesi 8 Haziran 2016 günü saat 10.40 ile 10.50 arasında Anadolu Adalet Sarayı'nda yapılacak. Alıcı çıkmaması durumunda ikini satış 8 Temmuz 2016 günü aynı yer ve saatte gerçekleştirilecek.

İhalenin ayrıntıları için tıklayın!

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ataşehir Trio Konutları’na şok! İcradan satışta!
  • 28.03.2016 13:47

Ataşehir Trio Konutları’na şok! İcradan satışta!

Projenin sosyal tesisi olarak faaliyette olan Hillside City Club Trio,100 milyon ...