maritbet girişmaritbet
Ankara Golfkent'te imarlı arsalar satışa çıktı

Ankara Golfkent'te imarlı arsalar satışa çıktı

Ankara Golfkent'te kentsel tasarım projesi onaylık, ruhsat aşamasında konut ve ticari imarlı arsalar açık artırma ile satışta.

Ankara Golfkent'te 22 adet konut ve ticari imarlı arsa TURYAP'ın düzenlediği müzayede ile 9 Kasım 2016 Çarşamba günü saat 14.00'te Ankara Golfkent satış ofisinde gerçekleşiyor. 

Türkiye'nin sosyal donatı ve yeşil alanları ile öne çıkan, proje kapsamında uluslararası standartlara uygun çimlenmesi tamamlanmış golf sahası bulunan, ilk karma kullanımlı golf projesi Golfkent'te konut ve ticari imarlı arsalar açık artırma ile satışta çıkıyor. 

Turyap'ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım alanında geliştirdiği projede, yapımı planlan konutların satış vaadi ile yepyeni bir çözüm sunuluyor. Arsayı satın alıp inşaatını başlatan müteahhit veya yatırımcıya önemli bir katkı ile destek veriyor.

turyap deniz çağlar

Bu konuda açıklama yapan Turyap Genel Müdür Yardımcısı Deniz Çağlar: “Müteahhit veya yatırımcının önünü tıkayan süreç önce imar bürokrasisi sonra yapımı planlanan konut veya ticari gayrimenkullerin satış hızıdır. Bu konudaki her türlü engel yatırımın finansman yapısını bozuyor.” diyerek şöyle devam etti: “Turyap olarak Golfkent'te kentsel tasarım projesi onaylı, ruhsat aşamasındaki imarlı arsalarımızı satın alan müteahhit veya yatırımcıya dev bir satış desteği sunuyoruz. Satış kabiliyetine ulaşan seviyedeki konutların satışının üstlenerek yurt içinde ve yurt dışındaki 350'ye varan temsilcilik  ağıyla pazarlama desteği veriyor. Çeyrek yüzyılı aşan tecrübe  ile sadece gayrimenkulün pazarlama sürecini üstlendik. Biz inşaat şirketi değil, geliştiriciyiz. Emlak pazarlama şirketi olma sürecindeki birikimimizi geliştiricilikle taçlandırıyoruz. Marka yaratmanın gücüne inanıyoruz. Proje tamamlandığında burada yaşayanlara Ankara Golfkent'te oturuyorum demenin hazzını yaşatacağız. Turyap'ın sunduğu satış sistemimizi müzayede öncesinde ön talepte bulunan müteahhit veya yatırımcıya birebir anlatmayı amaçlıyoruz.” 

1. ETAPTA BULUNAN 639 KONUTLUK ARSAYI PARLEMENTERLER YAPI KOOPERATİFİ SATIN ALDI

Eski ve yeni parlamenterlerin yanı sıra büyükelçiler, yabancı misyon, yüksek yargı mensuplarının da aralarında bulunduğu kooperatifi kuran vekiller Ankara-Eskişehir Yolu üzerinde bulunan 1 milyon 260 m2‘lik Golfkent'in 103.000 m2'lik arsasını satın aldı. Ruhsatı alınmış ve imarı tamamlanmış alanda yıl sonuna kadar inşaat ihalesi yapılarak yeni yıla bu etabın yapımına başlanması  hedefleniyor. Hedeflenen zamanda inşaatın tamamlanması ile vekillerin burada oturması planlanıyor. 

Müzayede kapsamında muhammen bedelleri 7 milyondan başlayan 825 konut yapımına uygun 5 adet arsa; 762 binden başlayan tali iş merkezi ve ticari ünite imarlı 10 adet imarlı arsa satışa sunulmuştur. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

“TURYAP, 2022’de 90 franchise açarak büyüyecek”
  • 24.01.2022 11:56

“TURYAP, 2022’de 90 franchise açarak büyüyecek”

Emlak danışmalığı konusunda sektöre yön veren TURYAP, 2022 yılında agresif büyüm ...

TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı M. Onur Sarıbay oldu
  • 29.12.2021 14:07

TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı M. Onur Sarıbay oldu

Yaklaşık 40 yıldır emlak sektörüne yön veren TURYAP’ta yeni yönetim kurulu başka ...

İstanbul'da 300 bin yeni konut satılmayı bekliyor
  • 04.12.2017 11:26

İstanbul'da 300 bin yeni konut satılmayı bekliyor

TURYAP Genel Müdür Yardımcısı Deniz Çağlar, İstanbul'un özellikle dış çeperlerin ...

Ankara Golfkent projesi görselleri yayında!
  • 08.08.2016 11:14

Ankara Golfkent projesi görselleri yayında!

TURYAP tarafından inşa edilen Ankara Golfkent projesi 3 etapta 2 bin 640 konutta ...

TURYAP markası icradan 35 milyon TL bedelle satışta!
  • 01.03.2021 10:27

TURYAP markası icradan 35 milyon TL bedelle satışta!

Gayrimenkul pazarlama sektörünün köklü firmalarından biri olan TURYAP’ın markası ...

Kentsel dönüşümün hızlanması satışları artıracak mı?
  • 17.02.2021 07:30

Kentsel dönüşümün hızlanması satışları artıracak mı?

Turyap Kurumsal Satış ve Pazarlama Koordinatörü Serpil Yarış, konuyla ilgili şu ...