maritbet girişmaritbet
4 il kamu taşınmazları için ihale açtı

4 il kamu taşınmazları için ihale açtı

Kastamonu Defterdarlığı, Eskişehir Büyükşehir ve İstanbul Pendik Belediyesi ile Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlüğü taşınmazlarını satmak üzere ihale açtı.

Kastamonu Defterdarlığı, Eskişehir Büyükşehir ve İstanbul Pendik Belediyesi ile Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlüğü taşınmazlarını satmak üzere ihale açtı.

Kastamonu Defterdarlığı 3 taşınmazı için 49 yıl süreli bağımsız ve sürekli nitelikte irtifak hakkı tesisi, Eskişehir Büyükşehir ve İstanbul Pendik Belediyesi ile Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlüğü akaryakıt istasyonu, fındık bahçesi, arazi ve arsadan oluşan taşınmazlarını satmak üzere ihale açtı. Pendik Belediye Başkanlığı, Doğu Bölgesi Kaynarca Mahallesi Aydınlı Caddesi numara 112'de okul binası yaptıracak ve satacak.

Buna göre Pendik Kaynarca Mahallesi Aydınlı Caddesinde yer alan parsel alanı 2 bin 46 metrekare, toplam yapı alanı 2 bin 17 metrekare ve imar durumu okul alanı olarak belirlenen taşınmazı satışa çıkardı.

Mülkiyeti belediye ait taşınmaz ile taşınmaz üzerinde bulunan 5 katlı ve 2 katlı olmak üzere toplam 2 bin 17 metrekare' inşaat alanlı özel okul binaları yapılacak ihale ile satılacak. Tahmini bedeli 3 İyon lira olarak belirlenen taşınmazın satışında katılımcılardan 90 bin lira tutarında geçici teminat bedeli alınacak. İhale, Pendik Belediyesinde kapalı teklif usulü artırma ile 7 Mart 2011 tarihinde saat 10.00'da gerçekleştirilecek. İstekliler şartnameyi bedeli mukabili, Pendik Belediyesi Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürlüğünden satın alabilecek. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Satın Alma Dairesi Başkanlığı, Yenidoğan Mahallesi 2 parselde bulunan 423,50 metrekare alana sahip akaryakıt istasyonunu kapalı teklif usulü ile satışa çıkardı. Muhammen bedeli 3 milyon 500 bin lira olarak belirlenen taşınmazın satışında 105 bin lira tutarında geçici teminat bedeli alınacak. İhale, 9 Mart 2011 tarihinde saat 1630'da Eskişehir Büyükşehir belediyesinde gerçekleştirilecek.

Söz konusu ihaleye katılmak isteyenler şartnameyi mesai saatleri içinde aynı yerden bedel ödeyerek temin edebilecek. Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Yomra ilçesi Gürsel Mahallesinde bulunan 13 bin 918,87 metrekare fındık bahçesini 1 milyon 809 bin 453 lira muhammen bedelle sarmak üzere ihale açtı. Geçici teminat bedeli 54 bin 283 lira olarak belirlenen taşınmazın satışı, 14 Mart 2011'de saat 14.00'de kapalı teklif usulü ile Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlüğünde yapılacak.

Şartnamesi mesai saatleri içinde Bölge Müdürlüğünden temin edilebilecek olan ihalede geniş bilgi www.vgm.gov.tr adresinden öğrenilebilecek Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ise ihale günü saat 12:00'ye kadar ihale komisyon başkanlığına verilecek. Kastamonu Defterdarlığı merkez, Araç ve Tosya ilçelerinde yer alan 1 adet hali arazi ve 2 adet ham topraktan oluşan imarsız taşınmazlar üzerinde 49 yıl süreli bağımsız ve sürekli nitelikte irtifak hakkı tesis edecek.

Merkez ilçe örencik Köyünde bulunan 178 bin 900 metrekare hali arazinin rayiç bedeli 3 milyon 574 bin lira, Araç ilçesi Omersin Köyündeki 304 bin 437 metrekare ham toprağın 304 bin 437 lira, Tosya İlçesi Karaköy Köyünde yer alan 21 bin 500 metrekare ham toprağın rayiç bedeli 322 bin 500 lira olarak belirlendi. Başvurular 6 Nisan 2011 tarihinde saat 10.00'a kadar komisyona yapılacak.

  • Etiketler:

Yorum Yaz