maritbet girişmaritbet
Zorlu Center'dan ikinci açıklama geldi!

Zorlu Center'dan ikinci açıklama geldi!

Dün akşam Zorlu Center'da gerçekleşen yangında 1 kişi hayatını kaybetmiş 6 kişide yaralanmıştı. Zorlu Center, 2. kez açıklama yaptı.

Zincirlikuyu'daki Zorlu Center projesinin inşaatı devam eden rezidans bloğunda dün akşam yangın çıktı. 17 katta çıkan yangında güvenlik şirketi vardiya amiri hayatını kaybetti.

İlk açıklama gece yarısı gelmişti!

Zorlu Center'ın yaptığı basın açıklaması şu şekilde;

"Bilindiği gibi, 9 Ocak 2015 tarihinde saat 21:30'da Zorlu Center'ın yerleşim bulunmayan R2 kulesinde bir yangın meydana gelmiştir. İlk andan itibaren acil müdahale girişiminde bulunulmuş, itfaiyenin de müdahalesiyle yangın hızla söndürülmüştür. Ancak maalesef bu süreçte güvenlik şirketimiz Securitas'ın vardiya amiri, Murat Delioğlu hayatını kaybetmiştir. Altı görevli de hafif yaralanmıştır. Bu personelden beşi bugün taburcu olmuş, hafif yaralı birinin ise tedavisi devam etmektedir. 

Yaşanan can kaybından büyük üzüntü duyuyoruz. Ailesinin acısını paylaşıyor, tüm yakınlarına ve çalışma arkadaşlarımıza baş sağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.

Zorlu Center'ın mal sahibi konumunda olan Zorlu Yapı, herhangi bir sorumluluğu bulunup bulunmadığına ve müteveffanın kimin personeli olduğuna bakmaksızın, toplumsal sorumluluğu gereği ailesini kucaklayacak ve tüm yaralarını saracaktır.

Yangının çıkış nedeniyle ilgili yetkili merciler gerekli araştırmaları sürdürmektedir. Yapının ana müteahhidi Aktürk A.Ş., güvenlik hizmetlerinden sorumlu Securitas ve Kaya Yapı Güvenlik ile birlikte yaşanan olay ile ilgili bilgiler üzerinde çalışılmaktadır.

Zorlu Center yangın güvenliği  yönünden tüm dünyada uygulanan en katı ve en üst standartları uygulamaktadır. Ayrıca şirketimiz, kendisine hizmet veren tüm firmaların yeterliliklerini mevzuat çerçevesinde denetlemektedir. 

Olayın ne suretle meydana geldiği şu anda bir soruşturmanın konusudur. Doğal olarak hepimiz bu soruşturmanın selametini etkileyecek her türlü girişimden ve ifadeden kaçınmaya çalışıyor ve soruşturmanın tamamlanmasını bekliyoruz. Bu aşamada resmi rapor dışındaki her türlü yorum ve açıklama spekülatif nitelikte olacaktır.

Soruşturma sürecindeki gelişmeler siz değerli basın mensupları ile paylaşılacaktır.

Hepimizin başı sağ olsun."

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Togg, akıllı otomobilini Zorlu Center'da görücüye çıkardı!
  • 20.07.2022 16:37

Togg, akıllı otomobilini Zorlu Center'da görücüye çıkardı!

Zorlu Center Levazım Girişi’ndeki alanda sergilenmeye başlanan ve Togg’un gelece ...

Zorlu Center, Sıfır Atık Belgesi aldı
  • 14.12.2021 16:44

Zorlu Center, Sıfır Atık Belgesi aldı

Zorlu Center, kurduğu Sıfır Atık Yönetim Sistemi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlı ...

Zorlu Center'daki Apple Store açıldı
  • 05.04.2014 15:35

Zorlu Center'daki Apple Store açıldı

Apple'ın Türkiye'deki ilk mağazası Zorlu Center'da açıldı. Açılıştan çok özel ka ...

Zorlu Center'ın helikopter görüntüsü yayında!
  • 19.11.2012 17:08

Zorlu Center'ın helikopter görüntüsü yayında!

Boğaz manzarasına sahip Zorlu Center'ın son durumunu emlaktasondakika.com olarak ...