maritbet girişmaritbet
Yazlık kiralamak için en uygun 10 yer!

Yazlık kiralamak için en uygun 10 yer!

Plajdan dönülmüş; misafirler sofraya kurulmuş, baba mangal başında, anne salatada, çocuklar arkadaşlarıyla bahçede...

Belki Bodrum, Çeşme kadar popüler değiller ama sahilleri güzel, civar yeşil, üstelik daha hesaplı. Bu yıl bir yazlık tutmak istiyorsanız, harekete geçmenin tam sırası. Aylık yaklaşık kaç lira mı? 

1) Özgürlüğü hissedin: Akyaka - Muğla / Aylık 2000 TL.
Gökova Körfezi'nin en dip bölgesindeki Akyaka'nın her yıl artan bir popüleritesi var. Bu nedenle fiyatlar artıyor. Ama yine de hesaplı. Akyaka'da erken kalkmak lazım çünkü deniz, sabah saatlerinde hep daha güzel oluyor. Öğleden sonra dalgalanıyor. O saatte yapacağınız tek şey kiteboard yapanları izlemek. İnsana tarifsiz bir özgürlük hissi veriyor. Körfezin diğer koylarına gitmeyi ihmal etmeyin. Akbük'teki molayı uzun tutun. Denizin en mavi halini, fıstık çamlarının en güzelini burada bulacaksınız.

2) Güneşin en son battığı yer: Gökçeada - Çanakkale / Aylık 2000 TL.
Türkiye'nin en büyük ve en batısındaki ada. Eski Rum evleri ve kiliseleri ve kalesini görmelisiniz. Adalılık hali, bazı ihtiyaçlara ulaşmakta sorun oluşturabilir ama insanları dertleşmek için bulunmaz muhabbetler sunuyor.

3) Hâlâ ucuz, hâlâ güzel: Erdek - Balıkesir / Aylık 1500 TL.
Kapıdağ Yarımadası'nın incisi Erdek, huzur dolu bir emekli kasabası. Ucuz ve İstanbul'dan denizotobüsü var. Erdek merkezle yetinmeyin, yarımada boyunca küçük küçük bakir koylar uzanıyor. Pişman olmazsınız.

4) İstanbul'a çok yakın: Kerpe - Kocaeli / Aylık 1900 TL.
Batı Karadeniz'de küçük bir balıkçı limanıyken İstanbul'a yakınlığı saklı kalmasını engelledi. Karadeniz'in dalgalarının dantel gibi oyduğu kayalıklar eşsiz görüntüler sunuyor. Etrafı çam ormanlarıyla sarılı.

5) Dalış da yapabilirsiniz: Saroz / Aylık 1900 TL.
Sanayinin bulunmaması ve su akıntısının fazla olması körfezin her zaman temiz olmasını sağlıyor. Zengin balık çeşitleriyle dolu sularında balık tutabilir, dalış yapabilirsiniz.

6) İrili, ufaklı 22 adası var: Ayvalık / Aylık 600 TL.
Şeytan Sofrası'na tırmanın ve ilçenin nasıl güzel bir yer olduğunu görün. İrili ufaklı 22 adasından biri olan Cunda'ya hayran kalacaksınız. Ayvalık tostu muhteşem.

7) Şu Hatay yemekleri: Arsuz / Aylık 1500 TL.
Çeşme ve Bodrum gibi popüler değil; kendine özgü bir havası var. Sıcak denizi, kültürü, insanları ve gece hayatı etkileyici. Sırf Hatay'ın meşhur yemekleri için bile gidilir.

8) Sıcaktan kaçanlara: Akçakoca / Aylık 1200 TL.
Akdeniz ve Ege'nin sıcağından kaçmak isteyenler için ideal. Karadeniz ikliminde güzel bir kumsala sahip. Efteni Gölü, Aktaş ve Sarıyayla Şelalesi doğa harikaları.

9) Sembolü horoz: Eski Foça / Aylık 2000 TL.
Üç bin yıllık balıkçı kentinin simgesi uyanışın sembolü horoz. Restore edilmiş taş evleri ve balıktan dönen tekne manzaraları farklı bir yerde olduğunuzu hissettirecek.

10) Masmavi Ege suları: Urla / Aylık 1400 TL.
Ege Denizi'nin mavi suları ve Helenistik Roma döneminden kalma antik Klazomenai kenti yan yana. Sahilde sıra sıra dizilmiş kafe ve restoranlara bayılacaksınız.

Hürriyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yazlık kiralamak için en uygun 10 yer!
  • 25.04.2015 10:44

Yazlık kiralamak için en uygun 10 yer!

Plajdan dönülmüş; misafirler sofraya kurulmuş, baba mangal başında, anne salatad ...