maritbet girişmaritbet
Yalova Termal Palace ilk etabını hizmete açtı!

Yalova Termal Palace ilk etabını hizmete açtı!

Termal sağlık kaynakları denince akla ilk gelen şehirlerden biri olan Yalova’nın şifalı suları konfor ve saraylara layık lüks bir hizmetle birleşti.

Selçuklu ve Osmanlı mimarisinden esinlenen yapı görkemli bir duruşa sahip. İstanbul'a en yakın termal su olma özelliğini taşıyan Yalova'nın turizm kapasitesini 3'e hatta 4'e katlaması beklenen Yalova Termal Palace Otel ve Devre mülk projesi, Yalova'yı Ortadoğu'nun yeni gözdesi yaptı. 

Otelcilik ve devre mülk gibi alanlardaki 18 yıllık tecrübesiyle yola çıkan Karaderili Şirketler Grup'un “Vizyon Projesi” olarak adlandırdığı en büyük yatırımı Yalova Termal Palace, Devremülk ve Spa Merkezi konseptinde, Yalova ili Termal İlçesi Akköy ‘de 3 etap şeklinde inşa edilmekte... Yalova Thermal Palace projesinin ilk etabı olan apart etabı tamamlandı ve teslim edildi. 

Hisseli gayrimenkul olarak tapularını teslim alan hisseli gayrimenkul yatırımcıları;1+0 , 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak 37 metrekareden başlayıp 223 metrekareye kadar büyüyen ünitelerde termal tatilin keyfini çıkarmaya başladılar. Tamamlanan ilk etapta, 10 adet özel hamamlı daire, 2 adet açık yüzme havuzu ve 1 adet restoran hizmete girmiş olup her geçen gün tamamlanan yeni birimleri ile misafirleri ile buluşuyor. 

Gerek yerli müşteriler gerekse yabancı müşterilerin ilgisini çeken proje, inşaatı devam eden Körfez Köprüsü projesi ile değerine değer katıyor. Projenin tamamlanması ile beraber Yalova'nın konaklama kapasitesini üçe katlayacak.

Coğrafi konumu bakımından İstanbul ve Bursa'ya yakin olan Yalova, bu özelliği ve tabi yapısı ile Ortadoğulu turistlerin ilgisini çekiyor. Bölgeye akın akın gelen bu turistler sınırlı yatak kapasitesinden dolayı ancak pansiyonlarda ve müstakil evlerde kalıyorlardı. Lükse düşkün turistin kalacağı bir tesisisin yokluğu, Selcuk'lu mimarisi ile inşa edilen ve ek yataklar ile 2200 yataklı kapasiteyi karşılayacak Yalova Thermal Palace projesini açık ara öne çıkartmaktadır. Ortadoğulu birçok yatırımcı birinci etaptan daireler satın alarak proje içerisinde yer almayı tercih ettiler.

 Misyonlarını;“sağlığın kaynağına inerek, turizmin zirvesine çıkmak” olarak belirleyen Karaderili Grup, her kesimden ve her yaş grubundan tatilciyi de ağırlamayı hedefledi. 

İnşaatı hızlı bir şekilde devam eden projenin ikinci ve üçüncü etabı 2016 yılının son çeyreğinde faaliyete geçmeyi hedefliyor. Yalova Thermal Palace projesinin otel ve sağlık birimleri etabı, 750 odası, kral daireleri ve Başkanlık Suiti ile Yalova'da 50.000 metrekare arazi üzerinde, 5.000 metrekare sağlık, spa&kür merkezi ve 2.200 yatak kapasiteli büyüleyici bir yatırımla, yeni ziyaretçilerinin karşısına çıkmayı planlıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yalova Termal Palace'a inşaat aşamasında yoğun ilgi
  • 29.11.2016 15:00

Yalova Termal Palace'a inşaat aşamasında yoğun ilgi

Karaderili Group tarafından Yalova'da inşa edilen ve 2017'de açılması planlanan ...

Yalova Termal Palace ilk etabını hizmete açtı!
  • 15.07.2015 14:48

Yalova Termal Palace ilk etabını hizmete açtı!

Termal sağlık kaynakları denince akla ilk gelen şehirlerden biri olan Yalova’nın ...

Kütahya Emet Termal Otel yosun havuzu ile sağlık dağıtıyor
  • 22.01.2014 10:23

Kütahya Emet Termal Otel yosun havuzu ile sağlık dağıtıyor

Romatizmadan cilt rahatsızlıklarına, kireçlenmeden bel fıtığına kadar birçok has ...