maritbet girişmaritbet
XchangE otomobil istendiğinde ofis ortamı sunuyor

XchangE otomobil istendiğinde ofis ortamı sunuyor

Sürücüsüz otomobil çalışma hayatına yeni bir soluk getiriyor

Esnek çalışma alanları sağlayıcısı Regus'un İsveçli Rinspeed firmasıyla ortaklaşa geliştirdiği kendi kendini sürebilen otomobil XchangE” istendiğinde tam bağlantılı bir ofis ve toplantı alanına dönüşebiliyor. Otomobil sürüşünü ölü zaman olmaktan çıkaracak bu konsept otomobil, Mart ayında Cenevre Motor Show'da sergilenecek. Kendi kendini süren XchangE adlı konsept aracının geliştirilmesi için İsveçli Rinspeed ile ortak olan Regus insanların çalışma, toplantı yapma ve seyahat etme şekillerini değiştirecek bir “işyeri devrimi” planlıyor. Mart ayında Cenevre Motor Show'da sergilenecek olan XchangE'le birlikte araba sürüşü artık ölü zaman olmaktan çıkacak, araç seyahatleri profesyonellerin çalışmaları için zaman sağlayacak. XchangE'in yenilikçi tasarımı öndeki iki koltuğu arkaya döndürerek dört kişilik bir mobil çalışma ve toplantı alanı sunuyor. Aracın ileri teknolojisi ve bilgi-eğlence sistemleri yolcuların ofislerine bağlanmalarını, verimli çalışmalarını veya bir dizüstü bilgisayar kullanarak, sunum yapmalarını sağlıyor. Sonuçta havaalanına veya işe giden yolda trafikte geçen zamanı verimli bir ofis zamanına çeviren, rahat ve kişiye özel bir alan elde ediliyor. Hareket halindeki insanların çalışmalarına yardımcı olan otonom araç konsepti profesyonellere çalışma planlarında esneklik sunuyor. 

Kendilerine uyan yer ve zamanda işlerini tamamlayan çalışanlar, artık eve iş götürmek veya aileleriyle geçirecekleri zamandan feragat etmek zorunda kalmıyor.

Konsept, Regus'un insanların yoldayken de çalışmalarına yardımcı olma amacını destekliyor. Regus'un üçüncü alan (ev ve ofis dışındaki alanlar) çalışma seçenekleri artık diğer ulaşım merkezlerinin yanı sıra otomobilleri de içeriyor olacak.

Regus Global Ürün ve İş Geliştirme Direktörü Andre Sharpe, “Regus ‘Çalışmanın Geleceği'ni geliştirmek için uzun zamandır iş başında. Şimdi de bu inovatif otomobil, yolda ziyan edilen zamanı verimli zamana dönüştürecek. Regus sayesinde insanlar yoldayken de çalışabiliyordu. Şimdi XchangE ile Regus'un üçüncü alan ağı, yol üstü tesislerinin yanı sıra artık otomobilin kendisini de kapsıyor. Sürekli yolculuk yapan bir danışman veya satış temsilcisi; sürücüsüz bir araç, otoyol üzerindeki Regus çalışma tesisleri ve iş merkezleri ağını kullanarak günde 7-8 saat verimli çalışabiliyor. Bu da Regus'un çalışma alanları devrimindeki lider pozisyonunu açıkça gözler önüne seriyor.”

Rinspeed CEO ve kurucusu Frank M. Rinderknecht, “Otonom arabalar artık yolu takip etmesi için sürücüye ihtiyaç duymuyor, böylelikle sürücülerin zamanlarını daha anlamlı kullanması için bir fırsat sağlıyor. Regus'un çalışanların daha verimli ve esnek çalışmalarına yardımcı olma konusundaki deneyimi, bu yeni konsepti geliştirmemiz için de ideal bir ortak olmasını sağladı.”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hazır ofis kiralayanlar yılda 45 bin TL tasarruf sağlıyor
  • 24.11.2018 09:49

Hazır ofis kiralayanlar yılda 45 bin TL tasarruf sağlıyor

Regus Ülke Müdürü Murat Özgönül, hazır ofis kiralamanın yılda 45 bin TL’ye kadar ...

Regus, Türkiye’de dört ofis daha açıyor
  • 22.03.2018 14:06

Regus, Türkiye’de dört ofis daha açıyor

Dünyadaki en büyük hazır ofis tedarikçisi olan Regus'un Anadolu yakasındaki ofis ...

Regus, Türkiye'deki ofis sayısını 24'e çıkardı
  • 22.09.2017 10:47

Regus, Türkiye'deki ofis sayısını 24'e çıkardı

Türkiye’de hazır ofis alanları ile faaliyet gösteren Regus, Türkiye’deki ofis al ...

Regus, bu yıl Türkiye'de 7 yeni ofis alanı açmaya hazırlanıyor
  • 04.08.2017 12:23

Regus, bu yıl Türkiye'de 7 yeni ofis alanı açmaya hazırlanıyor

Regus Türkiye Ülke Müdürü Murat Özgönül, Regus’un Türkiye’deki büyüme planı çerç ...

Regus yeni ofis alanları açıyor!
  • 04.04.2017 14:17

Regus yeni ofis alanları açıyor!

Sanal Ofis ve Sanal Ofis Plus uygulamaları bulunan Regus, bünyesine yeni ofis al ...

Hazır ofisleri tercih etmek için 10 neden!
  • 01.03.2017 10:07

Hazır ofisleri tercih etmek için 10 neden!

Hazır ofis sistemleri konusunda kendini kanıtlamış olan Regus, benzin istasyonla ...