maritbet girişmaritbet
Whatsapp'ta silinen mesajlarınızı nasıl geri getirirsiniz?

Whatsapp'ta silinen mesajlarınızı nasıl geri getirirsiniz?

Popüler mesajlaşma programı Whatsapp'ta silinen mesajlarınıza ulaşmak ve bilinmeyen yönlerini keşfetmen için bu yazıya göz atmanızda yarar var!

Whatsapp'ta silinen mesajlarınızı nasıl geri getirirsiniz? Son zamanlarda en çok kullanılan mesajlaşma programı Whatsapp'ta silinen mesajlar ve bilinmeyenleri bu yazıda bulabilirsiniz.

İşte Whatsapp'ta silinen tüm bilgileri geri getirmenin yolları ve Whatsapp'ın bilinmeyenleri!

WHATSAPP'TA SİLİNEN MESAJLARI GERİ GETİRİN

Yanlışlıla silinen WhatsApp mesajlarında da benzer bir yol izleyebilirsiniz. Zira WhatsApp'ı silip yeniden yüklediğinizde uygulama size eski konuşmaları geri getirmeyi isteyip istemediğinizi soruyor.

WHATSAPP'I BİLGİSAYARINIZDA KULLANIN

Whatsapp'ı bilgisayarınızdan kullanmak ve silinen whatsApp'ın resmi web sayfasındaki QR kodunu akıllı telefonunuza okutmanız yeterli.

BİRDEN FAZLA WHATSAPP HESABI KULLANMAK İÇİN!

Eğer çift sim karta sahip bir cihaz kullanıyorsanız ve iki hattınızı da WhatsApp Messenger'ı kullanmak istiyorsanız, Google Play üzerinde yer almakta olan SwitchMe uygulamasını kullanabilirsiniz.

WHATSAPP SÜREKLİ BEDAVA OLSUN!

Eğer WhatsApp ücretsiz olarak kullanmaya devam etmek istiyorsanız, öncelikle tüm verilerinizi yedekleyin, hesabınızı silin ve daha sonra yeni bir kullanıcıymış gibi yeniden telefonunuza yükleyin.

OTOMATİK VİDEO VE RESİM YÜKLEMEYİ DURDURUN

Uygulamadaki otomatik video ve resim yükleme işlemine son vermek için yapılması gerekenler ise şöyle: Ayarlar sekmesinin içinde bulunan Sohbet Ayarları menüsüne girin Medyayı Otomatik İndir seçeneğine tıklayın ve buradan tüm seçenekleri 'Yok' olarak değiştirin.

SON GÖRÜLME TARİHİNİZİ KAPATIN

'Son Görülme Özelliği'ni kapatma Ayarlar / Hesap / Gizlilik sekmesine giriş yapın ve buraada bulunan son görüntülenme seçeneğini kapatın.

WHATSAPP'TA NUMARA DEĞİŞTİRME

WhatApp'ta bulunan numaranızı değiştirme Ayarlar / Hesap / Numarayı Değiştir sekmesine giriş sekmesine giriş yapmalısınız.

GRUP MESAJLARINI KAPATIN

Grup mesajlarından gelen bildirimleri kapatma mesaj kutusunun içinde yer alan grup bilgileri sekmesinden gelen mesajları sessize alabilirsiniz.

KİŞİLER İÇİN WHATSAPP KISAYOLU OLUŞTURMA

Bir kişiyi sık kullanılanlara eklemek için o mesajın üzerine basılı tutun ve “Sohbet Kısayolu Ekle” seçeneğine tıklayın.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Whatsapp'ta silinen mesajlarınızı nasıl geri getirirsiniz?
  • 19.05.2015 12:01

Whatsapp'ta silinen mesajlarınızı nasıl geri getirirsiniz?

Popüler mesajlaşma programı Whatsapp'ta silinen mesajlarınıza ulaşmak ve bilinme ...