maritbet girişmaritbet
Weber Spirit Barbekü ile zamanı ve mekanı unutun!

Weber Spirit Barbekü ile zamanı ve mekanı unutun!

Barbeküde lider marka Weber, Spirit E-210 Classic ile barbekü severlere zamansız ve mekansız bir dünyanın kapılarını açıyor

Barbeküde lider marka Weber, Spirit E-210 Classic ile barbekü severlere zamansız ve mekansız bir dünyanın kapılarını açıyor. Spirit E-210 Classic'in aşağı katlanabilir yan tezgahları yerden tasarruf sağlayarak her ortama uyum sağlıyor. Elektronik ateşleme ve Crossover ateşleme sistemi ise pişirme süresini azaltıyor, keyifli sohbetlerinizi uzatıyor.

Barbekünün lider markası Weber, barbekü keyfini zaman ve mekanla sınırlandırmak istemeyenler için kullanışlı ve her açıdan pratik ürünler sunuyor. Ailenizle evinizde sakin bir akşam veya dostlarınızla kalabalık ve eğlenceli bir dış mekan sofrası kurmak için Spirit E-210 Classic'e sahip olmanız yeterli. Spirit E-210 Classic'in aşağı katlanabilir yan tezgahları hem taşıma esnasında hem de kullanım sonrasında yerden tasarruf sağlıyor. Kilitlenebilir özelliği ile kırılmaya ve tüm dış ortam şartlarına uygun tekerlek yapısı sayesinde mangal keyifleri kolayca evlerin dışına taşınabiliyor.

25 Yıl Kapak Ve Hazne garantisi, 10 Yıl Brülor Garantisi

Her zaman uzun ömürlü ve kaliteli ürünler sunan Weber, Spirit E-210 Classic'in kapak ve haznesi için tam 25 yıl süre ile garanti veriyor. Doğrudan ve dolaylı ızgara için uygun, 2 ayrı ve kademesiz ayarlanabilir brülör valflar için ise 10 yıl garanti süresi geçerli.

Weber Gurme Serisi Ürünleri Barbekü Keyfinizi Tamamlıyor

Barbeküde iddialı ve fark yaratmak isteyen barbekü düşkünleri Weber Gurme serisinden porselen emaye kaplı döküm demir barbekü ızgarası ile aromalar ve profesyonel mangal işaretleri oluşturabiliyor. Yine porselen emaye kaplı döküm demir ızgara tavası ise kızartma sırasında ızgara edilen ürünün suyunu ve tadını yiyeceğe katıyor ve bu sayede kurumayı önlüyor. Sebze, karides, kızartma patates vb. gibi küçük yemekler için komple yeni pişirme ve ızgara olanakları oluşuyor.

Weber Spirit E-210 Classic'in tavsiye edilen satış fiyatı; 1,399.00 TL'dir.

Gurme BBQ sistemi; Döküm ızgaranın tavsiye edilen satış fiyatı; 129,99 TL,  barbekü tavanın tavsiye edilen satış fiyatı;129,99 TL

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Weber Spirit Barbekü ile zamanı ve mekanı unutun!
  • 25.08.2013 09:38

Weber Spirit Barbekü ile zamanı ve mekanı unutun!

Barbeküde lider marka Weber, Spirit E-210 Classic ile barbekü severlere zamansız ...

Weber Gazlı Barbekü ile daha leziz tatlar!
  • 06.07.2013 08:35

Weber Gazlı Barbekü ile daha leziz tatlar!

Yaz aylarının gelmesiyle barbekü tutkunları açık alanlarda yerlerini almaya başl ...

Weber Master Touch GBS, barbekü kültürünü yaşatanların tek tercihi olacak!
  • 19.03.2013 15:43

Weber Master Touch GBS, barbekü kültürünü yaşatanların tek tercihi olacak!

Barbekü sektörünün dünya lideri Weber, Master Touch GBS ile barbekü severleri le ...