maritbet girişmaritbet
Vodafone Arena'nın çatısı tamamlanıyor!

Vodafone Arena'nın çatısı tamamlanıyor!

Vodafone Arena'nın çatısı Kurban Bayramı'nda gerdirme yöntemiyle yerine oturtulacak. Ancak işlemin zorluğu, yönetimi düşündürüyor.

Beşiktaş camiası, Vodefone Arena'nın bir an önce tamamlanmasını bekliyor. İnşaatta kalan tüm işler ise çatıya endekslenmiş durumda. 'Germe' tekniği ile çatıyı Kurban Bayramı'nda oturtmayı planlayan uzmanlar, daha sonra çim çalışmalarına başlayacak. Ancak çatı oturtma sürecinin sancılı olması süreci uzatma ihtimalini doğuruyor. Timsah Arena'da da aynı teknik kullanılmış ve üst üste 3 kez yaşanan başarısızlık stadın gecikmesine neden olmuştu. Bu arada Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Fatih Terim Stadı'nın Kasım'dan sonra 4 ya da 5 maç için Beşiktaş'ın kullanıma açılacağını duyurdu. 

İYİLİK MELEĞİ QUARESMA

Suriyeli mültecilerin Avrupa ülkelerine kabul edilmesi için yazdığı duygusal mektupla gündeme gelen Beşiktaş'ın yıldızı Ricardo Quaresma, milli takım arkadaşı Cristiano Ronaldo ile birlikte yeni bir hamleye hazırlanıyor... Q17 ile CR7, geliri mültecilere bağışlanacak yardım maçı düzenlemek için düğmeye bastı. İstanbul, Milano veya Lizbon'da organize edilecek ve dünya yıldızların top koşturacağı karşılaşmanın geliri mültecilere yardım için kullanılacak. Quaresma'nın Portekiz'de boş duran evlerinden birisini Suriyeli mültecilere açtığı ve masraflarını karşıladığı da belirtiliyor. 

GEBZE'DE PROVA

Beşiktaş, bugün Torku Konya ile hazırlık maçı yapacak. Kartal'ın lig maçlarını da oynamayı planladığı Gebze Alaettin Kurt Stadı'ndaki karşılaşma saat 17.00'de...

Sabah

Yorum Yaz