maritbet girişmaritbet
Vivense.com evleneceklere indirimli düğün paketleri sunuyor

Vivense.com evleneceklere indirimli düğün paketleri sunuyor

Vivense.com sunduğu düğün paketleri ile evlenecek çiftlerin yükünü azaltıyor

Vivense.com, evlilik hazırlığında olan çiftler için özel olarak hazırladığı indirimli düğün paketleri ile A'dan Z'ye tüm evlilik ihtiyaçlarına çözüm buluyor. Yaşam alanlarınıza keyif ve mutluluk katmak amacıyla hizmet veren Türkiye'nin online mobilya mağazası Vivense.com, evlenecek çiftlere bu süreçte destek olmak ve onların yükünü hafifletmek amacıyla özel indirim paketleri sunuyor. Her biri farklı bir fiyat ve içerikten oluşan düğün paketleri; Nar-ı Beyza Düğün Paketi, Nar-ı Çiçek Düğün Paketi, Nar-ı Kalb Düğün Paketi ve Nar-ı Aşk Düğün Paketi olarak evlenecek çiftlerin karşısına çıkıyor.

Nar-ı Beyaz Düğün Paketi
Her biri farklı fiyat ve içeriklerden oluşturulan paketler arasında yer alan Nar-ı Beyaz Düğün Paketi 6.100 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yeni hayatınıza adım atarken bütçenizi zorlamadan kaliteli mobilyalara sahip olmanızı sağlayan bu pakete aynı zamanda bir adet hediye de dahil: Paket fiyatından düşebileceğiniz 750 TL değerinde Vivense.com indirim çeki, Kütahya Porselen'den 1000 TL değerinde Çeyiz Seti, Tatilsepeti.com'dan 1000 TL değerinde balayı veya Hazinem.com'dan 1000 TL değerinde hediye çekinden biri seçip paketinize dahil edebilirsiniz.

Nar-ı Çiçek Düğün Paketi
Yeni evinde aşırıya kaçmadan en doğru ve fonksiyonel mobilyaları tercih etmek isteyen çiftler için hazırlanan ve 7.500 TL'den başlayan fiyatlarla satılan Nar-ı Çiçek Düğün Paketi'ne bir adet hediye de dahil: Paket fiyatından düşebileceğiniz 1000 TL değerinde Vivense.com indirim çeki, Kütahya Porselen'den 1250 TL değerinde Çeyiz Seti, Tatilsepeti.com'dan 1250 TL değerinde balayı veya Hazinem.com'dan 1250 TL değerinde hediye çekinden biri seçip paketinize dahil edebilirsiniz. 

Nar-ı Kalb Düğün Paketi
Yeni yuvanızı göz alıcı ve modern mobilyalarla donatmayı hayal ediyorsanız, 12.000 TL'den başlayan fiyatlarla sunulan Nar-ı Kalb Düğün Paketi mükemmel bir tercih. Paket fiyatından düşebileceğiniz 1500 TL değerinde Vivense.com indirim çeki, Kütahya Porselen'den 1750 TL değerinde Çeyiz Seti, Tatilsepeti.com'dan 1750 TL değerinde balayı veya Hazinem.com'dan 1750 TL değerinde hediye çekinden biri seçip paketinize dahil edebilirsiniz. 

Nar-ı Aşk Düğün Paketi
Yeni evinizde estetikten ve konfordan asla ödün vermek istemiyorsanız, Nar-ı Aşk Düğün Paketi tüm bu isteklerinize kulak vererek, evinizi döşemenize yardımcı oluyor. 17.500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan paketin içerisine bu hediyelerden birini ekleyebilirsiniz: 2000 TL değerinde Vivense.com indirim çeki, Kütahya Porselen'den 2500 TL değerinde Çeyiz Seti, Tatilsepeti.com'dan 2500 TL değerinde balayı veya Hazinem.com'dan 2500 TL değerinde hediye çeki. Evlilik hazırlığında olan çiftler için 4 farklı fiyat ve içerikten oluşan Vivense.com Düğün Paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için Vivense.com müşteri hizmetleri 7/24 hizmetinizde.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Altı ayda 2,4 milyar dolarlık mobilya ihracatı gerçekleştirildi
  • 16.07.2022 10:26

Altı ayda 2,4 milyar dolarlık mobilya ihracatı gerçekleştirildi

Mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatında yılın ilk altı aylık döneminde ve h ...

Ferm'den konforlu puf tasarımları!
  • 11.04.2022 11:32

Ferm'den konforlu puf tasarımları!

Tamamlayıcı bir mobilya olarak kullanılan puflar evlerimizde yerlerini alıyor. F ...

Boca Do Lobo yeni tasarımlarıyla evinize geliyor!
  • 17.02.2022 12:07

Boca Do Lobo yeni tasarımlarıyla evinize geliyor!

El işçiliği kullanarak tasarladığı mobilyalarla dikkati çeken Portekizli şirket ...

Aster'den salonlar için yeni trendler!
  • 15.02.2022 12:04

Aster'den salonlar için yeni trendler!

Portekizli mobilya şirketi Aster yeni koleksiyonlarını tanıtmaya devam ediyor. İ ...

Modüler mobilyalarla esnek dokunuşlar!
  • 04.02.2022 11:57

Modüler mobilyalarla esnek dokunuşlar!

Modüler mobilya kullanımı özellikle salonlarınızı dekore ederken esneklik sağlıy ...

Flexiform'dan en konforlu koltuklar!
  • 17.02.2021 11:54

Flexiform'dan en konforlu koltuklar!

İtalyan mobilya firması Flexiform, her eve uygun mobilyaları ile dikkat çekiyor. ...