maritbet girişmaritbet
VIALAND online rezervasyon ile indirimli bilet sunuyor

VIALAND online rezervasyon ile indirimli bilet sunuyor

Erken rezervasyonla 29 liradan başlayan fiyatlarla dünyanın eğlencesi VIALAND’da…

Türkiye'nin ilk ve tek tema parkı VIALAND, 1 Nisan 2014 tarihinde yeni sezona merhaba diyor. 25 Şubat 2014 Salı gününden itibaren, www.vialand.com adresinden online bilet alanlar, erken rezervasyon fırsatından yararlanacak ve Haziran ayı sonuna kadar 65 lira yerine 29 liradan başlayan fiyatlarla Tema Park keyfini sınırsız yaşama imkanı bulacak. VIALAND, Tema Park'ta tek biletle içerisindeki tüm ünitelerden faydalanarak dünyanın eğlencesini yaşayacak olan herkese, hayatları boyunca unutamayacakları mutlu bir gün yaşama fırsatı sunuyor. Üstelik VIALAND Tema Park, yeni sezonda hem ulusal hem de uluslararası boyutta ses getirecek olan yeni üniteleri de hizmete açacak. VIALAND Tema Park içindeki yeni ünitelerden biri; 110 km hıza 3 saniyede çıkan ve dünyanın popüler roller coasterlarından olan Nefeskesen, adrenalin tutkunlarının vazgeçilmezi olacak. Bu sezon VIALAND'de yeni açılacak diğer bir ünite Fatih'in Rüyası olacak. Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethedişinin animatronik-insansı heykellerle canlandırıldığı ünitede, ziyaretçiler karadan yürütülen gemilerden Fatih'in İstanbul'a girişi kadar birçok fetih sahnesine tanık olacaklar. Türkiye'de bir benzeri olmayan ünitenin yatırım miktarı ise 20 milyon USD.

SüngerBob geliyor
Hem ülkemizde hem de dünyada çok popüler olan SüngerBob'un, muhteşem denizaltı hikâyesinin simülasyonu da yeni sezonda VIALAND Tema Park'ta olacak. Ayrıca çocuklar, 4 boyutlu sinemada Minik Kaşif Dora'nın sınır tanımayan seyahatleriyle kendini doğanın ortasında keşif yaparken bulacak. Bu yeni ünitelerin yanında dünyaca ünlü şovlar da yeni sezonda VIALAND'de olacak.

Türkiye'nin eğlence anlayışına bambaşka bir boyut kazandıran VIALAND Tema Park'ın erken rezervasyon fırsatından yararlanan herkes; Nefeskesen'in adrenalini, Fatih'in Rüyası'nın etkileyici havasını ve Tema Park içerisinde yer alan diğer 27 farklı ünitedeki heyecanı 29 liaradan başlayan fiyatlarla yaşayacak. 

25 Şubat-10 Mart tarihleri arasında kontenjanla sınırlı olan kampanyada satılan biletler 1 Nisan-30 Haziran tarihleri arasındaki  Tema park girişleri için geçerli olacak. Biletler hafta içi 29 lira, hafta sonu ise 35 liradan başlayan fiyatlarla vialand.com'dan satılacak. Kampanya dışında aynı tarihlerde geçerli olacak sezon fiyatları ise hafta içi 55 lira, hafta sonu 65 lira...

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Varol Tezmen Artaş İnşaat projelerini değerlendirdi!
  • 05.06.2013 10:05

Varol Tezmen Artaş İnşaat projelerini değerlendirdi!

ARtaş İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Varol Tezmen, Artaş İnşaat'ın devam ...

Tema Park İstanbul inşaat görüntüler
  • 16.11.2013 16:48

Tema Park İstanbul inşaat görüntüler

Tema Park İstanbul'da süren inşaat çalışmalarından kareler ...

Tema Park Halkalı'nın ilk görüntüleri!
  • 16.04.2013 13:43

Tema Park Halkalı'nın ilk görüntüleri!

Mesa, Kantur-Akdaş, Artaş, Öztaş İş Ortaklığı'nda yapılan Tema Park projesinde 3 ...

Konya, 4 büyüklüğünde depremle sallandı
  • 30.09.2020 09:04

Konya, 4 büyüklüğünde depremle sallandı

Konya'nın Emirgazi ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bu depremden s ...

Bolu Dağı Tüneli’nden bayramda 621 bin 736 araç geçti
  • 04.08.2020 17:03

Bolu Dağı Tüneli’nden bayramda 621 bin 736 araç geçti

Kurban Bayramı tatili boyunca TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli’nden 621 bin 736 araç ...

Diyarbakır Tema Park'ta çalışmalar devam ediyor
  • 09.07.2018 11:46

Diyarbakır Tema Park'ta çalışmalar devam ediyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin, toplam 34 bin metrekare alana inşa ettiği ...