maritbet girişmaritbet
Vialand, Avrupa’nın en özellikli AVM’si oldu

Vialand, Avrupa’nın en özellikli AVM’si oldu

İstanbul’un ilk temalı eğlence parkı Vialand, Avrupa'nın En Özellikli Perakende Projesi’nde ödül aldı.

Bayraktar Grup tarafından geliştirilen ve Alışveriş Merkezleri Kategorisi'nde yarışan Vialand, "Avrupa'nın En Özellikli Perakende Projesi" kategorisinde jüri özel ödülünün sahibi oldu. Dünyanın önemli perakende merkezleri projelerinin yarıştığı ve Uluslararası Alışveriş merkezleri Konseyi (International Council of Shopping Centers – ICSC) tarafından düzenlenen ödül töreni Londra'da Park Plaza Westminster Bridge Otel'de yapıldı. 40'ıncı yılını kutlayan organizasyon, görkemli bir törene sahne oldu. 

Vialand ekonomiye istihdam üretti

Ödül töreninin ardından bir açıklama yapan Vialand Genel MüdürüTolga Alişoğlu, ICSC tarafından düzenlenen yarışmada Vialand'in bu sene Avrupa'nın çeşitli yerlerindeki birçok projeyi geride bırakarak finale kaldığını dile getirdi. Alişoğlu konuyla ilgili şunları söyledi :

"Gerek istihdam gerek ekonomiye yarattığımız katkıyı göz önünde bulundurduğumuzda, Türkiye ekonomisine büyük bir katkı sağladığımızı düşünüyoruz. Diğer taraftan Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne (AB) entegrasyonu da gündemde. Bu tarz ödülleri ülkemize getirmek bizim bu entegrasyonumuzu, AB standartları içinde yer aldığımızı ve bu standartları yükselttiğimizin önemli bir göstergesi. Bu ödülü Türkiye'ye getirdiğimiz için biz de çok mutluyuz."

 

Yorum Yaz