maritbet girişmaritbet
Vaillant'tan akıllı telefon ile kontrol edilen kombi!

Vaillant'tan akıllı telefon ile kontrol edilen kombi!

Isıtma ve soğutma sektörünün lider kuruluşlarından Vaillant, akıllı telefonla kontrolü sağlanan kombiyi tanıttı.

Vaillant, 140 yılı aşkın tecrübesi ile ısıtma ve soğutma sektöründe yenilikler getirmeye devam ediyor. Sri Lanka'nın  başkenti Kolombo'da gerçekleştirilen yeni ürün lansmanında, Yeni nesil atmoTEC/turboTEC  konvansiyonel kombi ve akıllı telefon kontrollü odatermostadı, iş ortaklarına tanıtıldı. Her zaman olduğu gibi ilkleri yaşatan Vaillant'ın “Oyun yeniden başlıyor” konseptindegerçekleştirilen lansman toplantısı izleyicilere pek çok sürprizlerde sundu.

Vaillant'ı Vaillant yapan “uzun ömür ve dayanıklık” garantisinde olan ve gelecek için dizayn edilen, şimdiden geleceğe hazır olan yüksek üretim standartlarında üretilen,  yeni nesil atmoTEC/turboTEC kombiler şimdi,  daha güçlü, konforlu ve üstelik akıllı. 

Sistemin üstün özellikleri anlatıldı

Vaillant ,günümüzde değişen iklim şartları ve her geçen gün artan enerji maliyetleri sonucunda, yüksek tasarruflu, bunun yanında  yüksek konforlu ve akıllı cihazlar ile kontrol edilebilir sistemlere yönelen tüketicilerinin ihtiyaçlarına,yeni nesil konvansiyonel kombiler ve akıllı telefon kontrollü oda termostadı ile çözüm sunuyor. 

Yeni ürünler yüksek verim ve yakıt tasarrufunun yanında, gelişmiş bağlantı altyapısı ile kullanıcısına akıllı cihazlarla istediği her yerden bağlantı konforunu bir arada sunuyor…

Yaşam tarzına uygun, gelecek odaklı, estetik ve dekoratif yeni tasarımı ile ön plana çıkan yeni nesil kombiler, Vaillant'a özgü teknolojisi ile mekanın ısıtma yükünü kendisi algılayabiliyor, otomatik olarak kapasite ayarı yapabiliyor ve bu sayedeyüksek yakıt tasarrufu sağlıyor. Bunun yanında kullanıcısına anında ve sabit sıcaklıkta su konforu sunuyor. Üstelik fısıltı kadar sessiz. Mavi ışıklı LCD ekran üzerinde tüm sistem çalışma parametrelerini gösteren kullanıcı dostu panel dizaynı ile  yeni nesil kombiler kullanıcısı ile iletişim kuruyor.  İlave olarak kullanılan dış hava duyargalı termostatlar ile sistem ihtiyaçlara ve tasarrufa kendisi karar veriyor.

e-BUS altyapısı ile diğer tüm Vaillant cihazları ile interaktif iletişim kuran yeni nesil konvansiyonel kombiler bu özelliği ile tek kontrol sistemi üzerinden güneş enerjisi, ısı pompası, mini kojenerasyon sistemlere entegre olma özelliğine sahip. 

Farklı enerji kaynakların bir arada kullanım imkanı sağlayan bu hibrit sistem çözümü ile sistem verim değerleri daha da artarak kullanıcısına yüksek yakıt ekonomisi sağlıyor.

10 farklı model seçeneği ( hermetik / bacalı ) ile pazara sunulacak olan yeni nesil kombiler,  geniş kapasite aralığı ile her mekana özel uygun kapasite seçimi imkanı sunuyor.

Her yerden kontrol etme konforu sunuluyor

Yeni nesil kombilerin önemli özelliklerinden bir diğeri ise Vaillant'tabir ilk. Akıllı kontrol altyapısına bağlanan yeni akıllı telefon kontrollü oda termostadı ile kullanıcısına akıllı cihazlar (İOS,Android,tablet, bilgisayar) üzerinden kombiyiher yerden  kontrol etme konforu sunuyor. Opsiyonel olarak sunulan bu ürün ile wi-fi bağlantısı üzerinden,uzaktan, mekanın sıcaklığını ayarlama, haftalık zaman programlama, gün içerisinde farklı dilimlerde çalışma ayarlaması, (Konfor/ekonomi/Gece ) sayesinde modern ve tasarruflu kullanım sağlıyor. Ev boş, donma koruma, hızlı ısıtma gibi ilave fonksiyonlar öne çıkan diğer özellikleri. Akıllı cihazlara yüklenen ücretsiz uygulama ile her yerden kombi kontrolü  konforunu kullanıcısına sunuyor. Değiştirilebilir 5 farklı renk etiketli,  mekan içerisine hem kablolu hem de kablosuz seçeneği ile kolay,hızlı ve esnek montaj imkanı sağlayan akıllı telefon kontrollü oda termostadıgeniş fonksiyonları sayesinde kullanıcısına tasarruf ve  güven sağlıyor. Verimli çalışma ile düşük yakıt tüketimi sayesinde aynı zamanda çevrenin korunmasına da yardımcı oluyor. Ayrıca akıllı telefon kontrollü oda termostadı kullanıcılarına satış sonrasına destek amaçlı ek bir hizmet; ücretsiz olarak sistemin aylık tasarruf, kullanım ve öneri   raporları  e-posta ile  gönderimi sağlanıyor,bu şekilde cihazdan kullanım şartlarına göre en yüksek verim alınması amaçlanıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vaillant'tan enerji tasarruflu yeni nesil kombiler!
  • 06.11.2021 16:39

Vaillant'tan enerji tasarruflu yeni nesil kombiler!

Vaillant, “Yarın için bugünden Vaillant” konsepti ile hazırlanan 3 reklam filmin ...

Vaillant'tan akıllı telefon ile kontrol edilen kombi!
  • 25.06.2015 11:33

Vaillant'tan akıllı telefon ile kontrol edilen kombi!

Isıtma ve soğutma sektörünün lider kuruluşlarından Vaillant, akıllı telefonla ko ...