maritbet girişmaritbet
Vaillant yeni ürünlerini reklamla tanıtacak!

Vaillant yeni ürünlerini reklamla tanıtacak!

Tam yoğuşmalı kombileriyle öne çıkan Vaillant, yeni ürünleri reklam kampanyasıyla tanıtacak.

Pazarının lider firmalarından olan Vaillant, yeni tasarladığı ürünlerini reklam kampanyasıyla tanıtacak. Vaillant, pazardaki köklü deneyimiyle ürettiği ve yüksek tasarruf özelliğiyle öne çıkan Tam Yoğuşmalı Kombileri, yoğun bir reklam kampanyasıyla tanıtıyor. “Evdeki her şey Vaillant Tam Yoğuşmalı Kombi gibi tutumlu olsa...” sloganıyla çekilen filmler; ulusal televizyon kanallarının yanısıra; Youtube, Facebook ve çeşitli web sitelerinde de yayınlanıyor.

Kombinin mucidi Vaillant, 142 yıllık Alman teknoloji geleneğiyle ürettiği, hem doğalgaz hem de elektrik tüketiminde tasarruf sağlayan Vaillant tam yoğuşmalı kombilerini iki ayrı reklam filmiyle tanıtan Vaillant, yeni ürünlerinin yüksek tasarruf özelliğinin altını çizerken, tüketicilerin evdeki sabit giderlerine atıfta bulunarak, enerji verimliliği konusundaki iddiasını da ortaya koyuyor. Reklam filminde, “Evdeki her şey Vaillant Tam Yoğuşmalı Kombi gibi tutumlu olsa...” diyor.

Vaillant Yoğuşmalı Kombiler yenilikçi teknolojileriyle; ısıtma, sıcak su konforu ve yakıt tasarrufunu bir arada sunuyor. Suyun ısısını sabit tutabilen aqua sensör teknolojisi ile aynı anda 3 farklı banyoda hızlı ve sabit sıcaklıkta su konforu yaşatıyor. Geniş ısıtma ve sıcak su kapasite seçenekleriyle her türlü konutta ısıtma ve sıcak su ihtiyaçlarına çözüm sunan yenilikçi kombiler, Quiet Mark sessiz çalışma ödülüne de sahip.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vaillant yeni ürünlerini reklamla tanıtacak!
  • 25.10.2016 14:18

Vaillant yeni ürünlerini reklamla tanıtacak!

Tam yoğuşmalı kombileriyle öne çıkan Vaillant, yeni ürünleri reklam kampanyasıyl ...