maritbet girişmaritbet
Urla'daki seçmenler oylarını emlak ofisinde kullandı

Urla'daki seçmenler oylarını emlak ofisinde kullandı

İzmir Urla'da kamu binasının olmadığı bir mahallede seçmenler, oylarını emlak ofisinde kullandı.

Türkiye genelince dün gerçekleştirilen seçimde sandık başına giden vatandaşlar oylarını ağırlıklı olarak okul veya kamu binalarında verirken, Urla'ya bağlı Çamlıçay Mahallesi'nde farklı bir uygulamaya gidildi. 

İlçe Seçim Kurulu, mahallede sandık kurulabilecek bir kamu kurumu bulunmaması nedeniyle merkezi konumdaki bir emlak ofisini seçim için kiraladı. Seçmenler, saat 08.00'den itibaren oy kullanmak için emlak ofisine giderek 4 sandıkta oylarını kullandı. 

İş yeri sahibi Şevki Atalay, bölgede kamu binası olmadığı için ilçe seçim kurulu görevlilerinden ofisinde sandık kurma teklifi geldiğini belirterek, "Burada bir okul bulunmadığı için bizim yerimizi kullanmak istediler, biz de onayladık. Biz vatandaşlık görevimizi yerine getirdik" dedi. 

Urlada emlak ofisinde oy kullanan seçmenler

Urla'daki seçmenler oylarını emlak ofisinde kullandı.

Geçen seçimde de oylarını marangozda kullandılar 

Oyunu emlak ofisinde kullanan seçmenlerden Çiğdem Daldal, her seçimde farklı bir mekanda oylarını kullanmak zorunda kaldıklarını belirterek, "Geçen seçim oyumu karşıdaki marangozda kullanmıştım, şimdi burada kullanıyorum. İçimde burası daha uğurlu gelecek gibi bir his var" dedi.

Emlak ofisinde oy kullanan Nurullah Akar ise her seferinde farklı yerde oy kullanmak zorunda kaldıklarını, soruna çözüm bulunmasını beklediklerini ifade etti.

Seçmenlerden Süheyla Ciğeroğlu ise oy kullandığı mekanın önemli olmadığını, vatandaşlık görevinin her mekanda yerine getirilebileceğini söyledi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Urla'daki seçmenler oylarını emlak ofisinde kullandı
  • 02.11.2015 08:59

Urla'daki seçmenler oylarını emlak ofisinde kullandı

İzmir Urla'da kamu binasının olmadığı bir mahallede seçmenler, oylarını emlak of ...