maritbet girişmaritbet
UNICERA, 126 ülkeden 100 bin ziyaretçi bekliyor

UNICERA, 126 ülkeden 100 bin ziyaretçi bekliyor

Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA, CNR EXPO Yeşilköy’de, 8-12 Mart tarihlerinde 126 ülkeden katılımcı ve ziyaretçiyi ağırlayacak.

UNICERA İstanbul 2017-Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 8-12 Mart tarihlerinde CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek. Ekonomi Bakanlığı'nın desteğini arkasına alan UNICERA, 40 ülkeden gelecek alım heyetlerinin katılımı ile düzenlenecek.

UNICERA İstanbul 2017-Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 8-12 Mart tarihlerinde CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek. Türkiye'nin en büyük ihtisas fuarı UNICERA, 4 kıtadan 15 bini yabancı, 100 bin profesyonel ziyaretçi hedefi ile gerçekleştirilecek. Türkiye'nin en kapsamlı alım heyeti organizasyonlarından birine ev sahipliği yapacak fuar, Ekonomi Bakanlığının da desteği ile 15 ülkeden katılımcı ve 40 ülkeden gelecek alım heyetlerinin katılımı ile yapılacak.

126 ülkeden profesyonel ziyaretçi

CNR Holding Kuruluşu İstanbul Fuarcılık, Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemeleri Derneği (TIMDER) iş birliğinde organize edilecek fuarda 126 ülkeden profesyonel ziyaretçi ağırlanacak. ABD, Almanya, İtalya, Fransa, İngiltere ve İspanya olmak üzere, Polonya, Romanya, Bulgaristan, Sırbistan, Makedonya, Bosna, Kosova, Çin, Rusya, Ukrayna, Türki Cumhuriyetler, Mısır, Libya, Fas, Cezayir, Suudi Arabistan, Katar, BAE, Umman, Ürdün, Lübnan, İran, Suriye, Irak, İsrail gibi çok sayıda ülkeden gelecek yabancı alım heyetleri, katılımcılarla B2B Eşleştirme Programı kapsamında ikili görüşmeler yapacak.

Fuar, İtalya'nın önde gelen tasarım firması Digital Design SRL, Portekiz'in küresel seramik üreticisi Mota II Solçoes Ceramicas, İspanya'nın vitrifiye üretiminde önde gelen firması Dimix Sanitary Applications gibi sektör öncülerinin katılımı ile düzenlenecek. Aralarında Almanya, İtalya, Portekiz, Çin, Hong Kong, Tayvan, Hindistan, İran'ın da bulunduğu 15 ülkeden fuara katılacak firmalar, UNICERA'da yeni ürün ve modellerini sergileyecek.

Sivil toplum kuruluşlarından fuara tam destek

İspanya Banyo Ekipmanları Derneği (ASEBAN), Confindustria Ceramica İtalia (EDI. CER SPA), Endüstriyel Tasarımcılar Derneği, Türkiye Serbest Mimarlar Derneği, Denizli Ticaret Odası, Denizli Sıhhi Tesisatçılar Odası, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası, Hatay Sıhhi Su Tesisat Kalorifer Derneği, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, Eskişehir Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü, İzmir İnşaat ve Malzemeleri Derneği, Bozöyük Mimar Sinan Meslek Lisesi, Aksaray ticaret ve Sanayi Odası, Ankara Sıhhi tesisatçılar Odası, Bozöyük Ticaret ve Sanayi Odası ve Mustafakemalpaşa Ticaret sanayi Odası gibi çok sayıda sivil toplum kuruluşu ve eğitim kurumlarının katılacağı UNICERA, ihracata yönelik yeni işbirliklerinin de başlangıç noktası olacak.

Fuar kapsamında gerçekleştirilecek Su Medeniyetleri Sergisi, Seramik Sergisi ve engelli sanatçı Semra Çelik'in resimlerinden oluşan sergiye ilginin büyük olması bekleniyor.Banyo ürünleri, zemin-duvar kaplamaları, seramik işleme teknolojileri, mutfak ürünleri, dekorasyon ürünleri, ambalajlama, depolama gibi ürün gruplarının sergileneceği fuar, 12 Mart'a kadar devam edecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

VitrA, en yeni ürünlerinin Türkiye lansmanını UNICERA’da yaptı
  • 14.11.2022 17:04

VitrA, en yeni ürünlerinin Türkiye lansmanını UNICERA’da yaptı

Eylül ayında dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de en yeni banyo ve karo ür ...

QUA Granite’in yenilikçi ürünleri UNICERA’da yoğun ilgi gördü
  • 22.11.2021 17:20

QUA Granite’in yenilikçi ürünleri UNICERA’da yoğun ilgi gördü

QUA Granite, seramik sektörünü bir araya getiren UNICERA Uluslararası Seramik Ba ...

Kaleseramik’ten, UNICERA’da “İyi Bak Dünyana” mesajı
  • 03.11.2021 11:49

Kaleseramik’ten, UNICERA’da “İyi Bak Dünyana” mesajı

Türkiye’nin uluslararası seramik pazarındaki lider firması Kaleseramik, dünya se ...

Seranit, UNICERA’da Türkiye'nin en büyük duvar karosunu sergiliyor
  • 02.11.2021 16:25

Seranit, UNICERA’da Türkiye'nin en büyük duvar karosunu sergiliyor

UNICERA İstanbul Fuarı’nda buluştu. 2-6 Kasım 2021 tarihlerinde İstanbul’da CNR ...

Kaleseramik, UNICERA’da  tasarım ve inovasyon konuşturacak
  • 18.01.2018 15:16

Kaleseramik, UNICERA’da tasarım ve inovasyon konuşturacak

Kaleseramik, Türkiye’nin en büyük ihtisas fuarı olan ‘UNICERA İstanbul Seramik B ...

UNICERA kapılarını açtı, yoğun ilgiyle karşılaştı
  • 09.03.2017 08:06

UNICERA kapılarını açtı, yoğun ilgiyle karşılaştı

Türkiye’nin en büyük ihtisas fuarı UNICERA, yerli ve yabancı ziyaretçinin yoğun ...