maritbet girişmaritbet
Uludağ Kır Evleri hizmete açıldı!

Uludağ Kır Evleri hizmete açıldı!

Günlük kirası 12 lira olarak belirlenen evlerde 4 kişilik bir aile rahatlıkla kalabilir.

Bakanlık harekete geçti ve Uludağ'a kır evler yapıldı. Balkonu ve avlusu da bulunan evler, günlük 12 liradan kiralanabiliyor. Üstelik içerisinde 4 kişilik bir ailenin rahatça kalabileceği genişliğe sahip.

Orman ve Su İşleri Bakanlığınca, Uludağ'da kamp yapmak isteyenlerin konaklaması için ahşap kır evleri kuruldu. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, sıcaklıklardaki artışın etkisiyle yaz mevsimini Uludağ'ın serin ortamında geçirmek isteyen kampçılar, Bakanlıkça inşa edilen ahşap orman evlerinde konaklamaya başladı.

uludağ kır evlerinin içinden bir kare

Kır Evleri, iki kat şeklinde tasarlandı...

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, kır evleriyle bölgenin daha düzenli göründüğünü belirterek, Uludağ'ı ziyaret etmek için gelenlerin artık çadırdan daha konforlu kır evlerinde konakladığını bildirdi. 

Eroğlu, "Uludağ'da tesis edilen 200 ahşap evden 130'unu ziyaretçilerin hizmetine sunduk. Hizmete aldığımız iki odalı 130 ahşap ev bölgenin cazibesini daha da artırdı" değerlendirmesinde bulundu. 

Uludağ'da kamp yapan tatilciler de uzun yıllardır yaz aylarında çadır kurarak konakladıklarını ve bazı zorluklar yaşadıklarını hatırlatarak, ahşap evlerin yapımından duydukları memnuniyeti ifade etti. 

İki odadan oluşan, 4 kişilik bir ailenin konaklamasına imkan veren kır evlerinin balkonu ve avlusu bulunuyor. Bakanlık kır evlerinin günlük kirasını 12 lira olarak belirledi. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Uludağ Kır Evleri hizmete açıldı!
  • 29.08.2015 13:36

Uludağ Kır Evleri hizmete açıldı!

Günlük kirası 12 lira olarak belirlenen evlerde 4 kişilik bir aile rahatlıkla ka ...