maritbet girişmaritbet
Türkiye'nin ilk akıllı stadı!

Türkiye'nin ilk akıllı stadı!

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu, Türk Telekom Grubu’nun üstün teknolojisi ile Türkiye'nin ilk yeni nesil stadyumu oluyor.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'na yeni bir özellik kazandıracak olan projenin detayları, bugün Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 1907 Tribünü'nde düzenlenen tanıtım toplantısı ile kamuoyuna aktarıldı. Toplantıda, Asbaşkan Önder Fırat ve Türk Telekom Grubu Bireysel İş Birimi CEO'su Erkan Akdemir, söz alarak projenin detaylarını davetlilerle paylaştı.

"MAÇ COŞKUSUNU YENİ BİR SEVİYEYE TAŞIYORUZ"

Türk Telekom Grubu ‘Yeni Nesil Stadyum' projesinin taraftarlar için zengin bir deneyim ve kulüp içinse yeni fırsatlar sunacağını belirten Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı Önder Fırat, "Bundan 10 yıl önce, içinde bulunduğumuz ve Fenerbahçe'nin kalbinin attığı bu stadı, modern bir stada dönüştürerek bir ilki gerçekleştirmiştik. Bugünse, burada yeni nesil bir stadın müjdesini vermek üzere toplanmış bulunuyoruz. Stadımız, bir kez daha bir dönüşüm geçiriyor. Son dönemde, sessiz sedasız yürüttüğümüz kapsamlı bir proje ile büyük taraftarımıza yeniden ilkleri yaşatacak, çok farklı deneyimler sunacak dijital bir altyapı oluşturuyoruz. Türk Telekom Grubu teknolojisi ile taraftarımızın maç günü heyecanını ve coşkusunu yeni bir seviyeye taşıyor, standartları yeniden yükseltiyoruz" diye konuştu.

DÜNYANIN EN AKILLI STADI

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Yeni Nesil Stat Projesi, Türk Telekom Grubu'nun teknolojik çözümleri sayesinde taraftarlara, maç heyecanı ile gol sevincini daha coşkulu yaşamaları ve bu coşkuyu internet üzerinden paylaşmaları için pek çok yeni uygulama sunuyor. Stada kurulan Wi-Fi altyapısı ile Fenerbahçeliler maç öncesi ve maç anında kesintisiz bir şekilde internete girip uygulamalardan faydalanabilecek. Ayrıca stadın, 4.5G ve diğer yeni nesil teknolojilere uyumlu mobil şebeke altyapısıyla taraftarlar akıllı telefonları üzerinden de hızlı ve kesintisiz internet deneyimi yaşayacak.

400'DEN FAZLA NOKTADAN KAPSAMA SAĞLANACAK

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'na kurulan 4.5G'ye hazır mobil ve baştan aşağı yenilenmiş Wi-Fi şebekesi ile stat içerisinde 400'den fazla noktadan kapsama sağlanacak. 50 binden fazla kişi, kesintisiz bir internet deneyimine sahip olabilecek.

Yorum Yaz