maritbet girişmaritbet
Turizm için gidilebilecek en güzel ülke Türkiye!

Turizm için gidilebilecek en güzel ülke Türkiye!

THY’nin misafiri olarak Samsun’a gelen Kuveyt Vakıflar ve İslam İşleri Bakan Yardımcısı Dr. Adel Abdullah El-Felah, bazı bölgelere hayran kaldı.

Türk Hava Yolları'nın (THY) davetlisi olarak ailesi ile Samsun'a gelen Kuveyt Vakıflar ve İslam İşleri Bakan Yardımcısı Dr. Adel Abdullah El-Felah, Ayvacık ilçesini gezdi.

THY Samsun Bölge Müdürü Arif Ali Gezmişoğlu, THY Satış Başkan Yardımcısı Adem Ceylan ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Necmi Çamaş da geziye katılarak Adel Abdullah El-Felah ve ailesine eşlik etti.

Gezinin ardından açıklamada bulunan El-Felah, Ayvacık'ta şaşırtıcı bir güzellikle karşılaştıklarını ifade ederek, şunları dile getirdi:
"Burada yapılacak olan tatil köyü çok fazla ilgimizi çekti ve memnun kaldık. Türkiye'de bazı bölgelerde emlaklarımız var ve nedenle sıklıkla geliyoruz. Burada çok değerli yatırım alanları var. Kuveyt'e döndüğümde bu bölgeleri arkadaşlarıma tavsiye edeceğim ve buraların kısa sürede gelişeceğini düşünüyorum. Türk kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Gerek yöneticilerden gerekse halkından çok memnunuz. Bizlere her konuda yardımcı oluyorlar. Körfezde kardeşlerimize şunu sıklıkla söylüyorum, turizm için gidilebilecek en güzel ülke Türkiye. Örf ve adetlerimiz yakın, diğer özelliklerimiz yakın."

THY Samsun Bölge Müdürü Arif Ali Gezmişoğlu, "Bakanımızı buraya davet ettik çünkü bakanımızın etki alanı çok fazla" diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:
"Buradaki izlenimler bizim için çok önemli. Bu program için de şehrin genel hattını tanıtabileceğimiz bir organizasyon yapmaya çalıştık. Sağlık turizmi üzerinde durmaya çalışacağız. Körfez bölgesinde bulunan insanları buraya yönlendirmek için yaptığımız projenin ilk aşamasını acenteleri çağırarak yapmıştık. Şimdi ikinci ayağında medya organlarını buraya çağırarak yapacağız. Bugün ki gezilerle Kuveyt bölgesine ilişkin önemli adımlar atacağımıza eminim." 

THY Satış Başkan Yardımcısı Adem Ceylan, Körfez bölgesinde bulunan ülkelerde Karadeniz'de Uzungöl'ün çok fazla bilindiğini, Uzungöl'ün bu kapasiteyi kaldıramadığını ifade ederek alternatif olarak Samsun bölgesi için girişimlerinin olduğunu anlattı.

AA

Yorum Yaz