maritbet girişmaritbet
Trakya Cam İstanbul Yapı Fuarı’nda ileri teknoloji yeni ürünlerini sergileyecek!

Trakya Cam İstanbul Yapı Fuarı’nda ileri teknoloji yeni ürünlerini sergileyecek!

Şişecam Topluluğu iştiraklerinden Trakya Cam Sanayii A.Ş, 24-28 Nisan 2013 tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü’nde düzenlenen İstanbul Yapı Fuarı’na katılacak

Şişecam  iştiraklerinden Trakya Cam Sanayii A.Ş, 24-28 Nisan 2013 tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü'nde gerçekleştirilecek “İstanbul Yapı Fuarı”nda; enerji tasarrufu, güvenlik, gürültü kontrolü, dekorasyonda şeffaflık gibi faydalarla yaşamımıza değer katan  ileri teknoloji üretimi yeni cam ürünlerini tanıtacak.

Trakya Cam, kentsel dönüşüm projelerinde enerji performansı yüksek cam kullanımı talepleri, mimaride şeffaflık arayışı gibi geleceğin binalarının ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanan son teknoloji ürünleriyle fuarda göz dolduracak. 

Trakya Cam, AR-GE çalışmalarına, yeni teknoloji ve ürün geliştirme konusuna verdiği önemi, enerji tasarrufu, güvenlik, gürültü kontrolü ve dekorasyon kullanımına uygun geliştirdiği yeni ürünleriyle sergileyecek.

Trakya Cam standını ziyaret edenler, Isıcam Klasik'e göre yaklaşık dört kat daha iyi ısı yalıtımı sağlayan yeni ürün üçlü yalıtım camı “Isıcam Sinerji 3+” ile çağdaş tasarımlarıyla TRC Deco classic ve TRC Elit Glass serilerine eklenen yeni buzlu cam desenlerini inceleyebilecek. 

Ayrıca, TRC Flotal extra clear markasıyla, mekânlara aydınlık ve parlaklık katan düşük demirli ayna, yeni ve beyaz renk seçeneğinin eklendiği TRC Gökkuşağı boyalı camlar da ziyaretçilerin ilgisine sunuluyor. 

Şeffaflığı sayesinde, arkasında sergilenen objeleri gerçek renklerinde ve parlaklıklarında gösteren düşük demirli düzcam TRC Helio extra clear ile yeni renk seçeneğiyle yapı sektörüne cephe kaplamada yeni çözümler sunacak olan TRC Tentesol T gümüş ürünü de ziyaretçilerin ilgisini çekecek ürünler olarak fuarda yerini almış durumda.

Trakya Cam Sanayii A.Ş., ürünlerini fuarda dört ana bölümde sergiliyor

ENERJİ TASARRUFUNDA CAM 

Trakya Cam Sanayii A.Ş. tarafından geliştirilen;  ısıtma enerjisinden yüzde 50'ye varan oranda tasarruf sağlanabilen, pencerelerde en iyi ısı yalıtımı sağlayan kaplamalı camlar;  “Isıcam Sinerji” ve “Isıcam Konfor” ürünleriyle fuarda yer alıyor. Ürünlerin yalıtım özellikleri, standa dekorasyon içinde yer alacak düzeneklerle ziyaretçiler tarafından test edilebilecek.

Isıcam Sinerji ile ısı kayıpları standart çift cama göre yüzde 50 azaltılmakta ve yakıt masraflarından tasarruf sağlamakta, Isıcam Konfor ise, ısı kontrol özelliğine ilave olarak, güneş kontrol özelliğine de sahip olduğundan, kışın yakıt, yazın da klima masraflarından tasarruf sağlıyor. 

Ayrıca Trakya Cam'ın prestijli binalarda imzası olan güneş ısısı girişini sınırlandırarak klima kullanılan ortamlarda soğutma giderlerinden tasarruf sağlayan, reflektif güneş kontrol camları  TRC Tentesol ve TRC Tentesol T, mimar ve tasarımcılara sunulan cephe kaplamada cam seçenekleri olarak standa yer alıyor. 

GÜVENLİKTE CAM

Çeşitli darbelere dayanıklı TRC Lameks ve TRC Duracam'ın emniyet ve güvenliğiniz için sunduğu çözümler de Trakya Cam standında sergileniyor.

GÜRÜLTÜ KONTROLÜNDE CAM

Sessizliğin cam ile sağlanabildiği TRC Acoustic Lameks'in özellikleri standa dekorasyon içinde yer alan ünitede test edilebiliyor.

DEKORASYONDA CAM 

Özel olarak tasarlanmış TRC Elit Glass buzlu camlar,  rengârenk seçenekleriyle TRC Gökkuşağı markalı boyalı camlar, mekânlara aydınlık ve parlaklık katacak TRC Flotal aynalar, mekân tasarımlarında ve yaşam alanlarına yeni boyutlar katmak üzere ziyaretçilerle buluşuyor.

Kısaca Trakya Cam Sanayii A.Ş:

Cam sektörünün global oyuncusu Şişecam'ın iştirakleri arasında yer alan Trakya Cam Sanayii A.Ş.,  Türkiye düzcam pazarının lideri ve bölgemiz düzcam pazarının öncü kuruluşudur. Trakya Cam, bugün beş farklı lokasyonda toplam yedi float hattında ulaştığı üretim kapasitesiyle düzcam da dünyada 6. Avrupa'da ise 4. büyük firma konumundadır.  

En son teknolojilerle, dört ana ürün grubunda üretim gerçekleştiren Trakya Cam, temel camlar (düzcam, buzlu cam, ayna, lamine cam, kaplamalı cam, mimari projelere yönelik camlar), otomotiv camları ve diğer ulaşım araçları camları, enerji camları, beyaz eşya camları alanlarında faaliyet göstererek inşaat, otomotiv, enerji, beyaz eşya, mobilya ve tarım sektörlerine girdi sağlamaktadır.

Trakya Cam, hedeflediği pazarlarda müşteri ihtiyaçların tam olarak karşılayan nitelikli ve kaliteli ürünleri, sürekli gelişen teknolojisi ve çevrenin korunması bağlamında enerji tasarrufuna yönelik çalışmalarıyla rekabet gücünü artırarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

www.trakyacam.com.tr

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Dünyanın en büyük ev ve mutfak eşyaları fuarı İstanbul’da gerçekleşti!
  • 22.09.2022 11:38

Dünyanın en büyük ev ve mutfak eşyaları fuarı İstanbul’da gerçekleşti!

Hayata tasarım katan yeniliklerin sergilendiği Uluslararası Ev ve Mutfak Eşyalar ...

Asansör İstanbul Fuarı 7-10 Temmuz'da Tüyap'ta!
  • 26.02.2021 09:25

Asansör İstanbul Fuarı 7-10 Temmuz'da Tüyap'ta!

7–10 Temmuz tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü’nde 17.’si düzenlenecek Asansör İstanb ...

Modelpan, İstanbul Yapı Fuarı'nda yoğun ilgi gördü!
  • 23.05.2017 16:34

Modelpan, İstanbul Yapı Fuarı'nda yoğun ilgi gördü!

İstanbul Yapı Fuarı'nda Ak Alev Manyezit Levha Üretim’in yeni markası Modelpan'ı ...

Şişecam Yıldızlar Geçidi ödül töreni 6. kez düzenlendi!
  • 17.05.2017 15:16

Şişecam Yıldızlar Geçidi ödül töreni 6. kez düzenlendi!

Şişecam Topluluğu, çalışanlarının başarılarını ödüllendirmek amacıyla yaptığı 'Ş ...

Geri Dönüşüm Fuarı'na biletle değil çöple girilecek
  • 24.04.2016 11:55

Geri Dönüşüm Fuarı'na biletle değil çöple girilecek

12. Uluslararası Geri Dönüşüm, Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Fuarı'nda at ...

Şişecam’dan Rusya’ya yeni cam ev eşyası tesisi…
  • 09.08.2014 14:13

Şişecam’dan Rusya’ya yeni cam ev eşyası tesisi…

Şişecam Topluluğu cam ev eşyasi alaninda yeni yatırımlarla Rusya’da büyümeye dev ...