maritbet girişmaritbet
'Trabzonspor bir operasyonla karşı karşıya'

'Trabzonspor bir operasyonla karşı karşıya'

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, Trabzonspor'un 5-6 Aralık'ta gerçekleşecek genel kurulu öncesi Ortaköy'deki evinde bir basın toplantısı düzenledi.

Toplantı önce basın mensupları ile kahvaltıda sohbet eden ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, Trabzonspor hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Trabzon'un sıkıntılı günlerden geçtiğini, Trabzonspor'un bir operasyonla karşı karşıya kaldığını belirten Ağaoğlu, "Burada başkan adı altında asıl operasyon yapılan Trabzonspor. 

"TRABZONSPOR'A BÜYÜK HAKSIZLIKLAR YAPILDI"

En büyük zararı Trabzon görüyor. Trabzonlu bu durumdan son derece mutsuz. Yapısı gereği Trabzonluluğun başarısızlığa tahammülü yok. Dolayısıyla başkana yapılan bu operasyon en çok Trabzonluyu ilgilendiriyor. Başkan kim olursa olsun geçicidir, Trabzon kalıcıdır. Burada dışarıdan müdahale ile içeriden de destek ile Trabzonspor'a büyük haksızlıklar yapıldı. Operasyonla bugün Trabzon sıkıntılı yaşıyor. Kongre var. Bunun hakkından bir şekilde gelinir, Trabzonlu birlik beraberlik içinde bu operasyona karşı gelebilir. Asıl olan Trabzonspor'dur. Birlik, beraberlikle bunun üstesinden geliriz" diye konuştu.

Ali Ağaoğlu Ortaköy'deki evinde

"BU OPERASYONUN ÜSTESİNDEN GELİRİZ"

Yeğeni olan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu hakkında da açıklamalar yapan Ağaoğlu, bu operasyonun üstesinden geleceklerini söyleyerek, "Ben sporla aktif ilgilenmiyorum. Bir Trabzonlu olarak Trabzonspor'a ayrı bir sevgim var. Trabzonspor'un Trabzonlu için neler ifade ettiğini de bilen bir insanım. Bunları biz başkanın arkasında dik durarak birlik beraberlikle halledebiliriz. Sadece iş adamları ile değil, birlik beraberlikle bu operasyonun üstesinden geliriz. Ben başkan akrabam olduğu için değil, Trabzonspor'a her zaman maddi desteği sağlarım. Buna her zaman hazırım. Ama bugünler birlik beraberlik günüdür. Bu yapılan haksızlığı ve operasyonun büyüklüğünü görüp Trabzonsporluluğun birlik beraberliğini koruyacağını düşünüyorum. Ben Trabzonspor'un zarar görmesini istemiyorum. Bu hafta sonu kongre var. Hayırlı uğurlu olsun. Kazanan Trabzonspor olsun" ifadelerini kullandı.

Ali Ağaoğlu Ortaköy'deki evinde bulunan havuzun başında poz veriyor

"ZARAR GÖREN TRABZONSPOR OLUYOR"

"Bu operasyonun arkasında yatan sebepleri çok iyi biliyoruz" diyen Ağaoğlu, "Başkanın özellikle şike sürecinde dik duruşu bu yapılan operasyonun en büyük sebeplerinden biri. Zarar gören Trabzonspor oluyor. Trabzon taraftarının buna tahammül edemeyeceğini biliyorum. İnşallah birlik beraberlikle bu sıkıntılı günler bitecek" şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi!
  • 29.06.2022 16:41

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi!

Son dakika haberine göre Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi, Ataşehir'de özel bir ha ...

Ali Ağaoğlu, yeni doğan torununa villa hediye etti!
  • 23.11.2021 10:34

Ali Ağaoğlu, yeni doğan torununa villa hediye etti!

Üçüncü kez dede olan Ali Ağaoğlu, yeni doğan torununa Çekmeköy’deki projesi Ağao ...

Ağaoğlu Maslak 1453 kampanya reklam filmi yayında!
  • 10.10.2016 17:33

Ağaoğlu Maslak 1453 kampanya reklam filmi yayında!

Ali Ağaoğlu'nun rol aldığı Ağaoğlu Maslak 1453 reklam filmi yayında. Konutların ...

Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin son durumu!
  • 06.08.2016 15:18

Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin son durumu!

Ali Ağaoğlu, Maslak 1453 projesinin şantiyesini basın mensuplarıyla birlikte gez ...

Ali Ağaoğlu'nun gözüyle Central Park Bakırköy!
  • 23.03.2016 17:02

Ali Ağaoğlu'nun gözüyle Central Park Bakırköy!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Central Park Bakırkö ...