maritbet girişmaritbet
TOKİ Van’da 3,5 milyar lira yatırım gerçekleştirdi!

TOKİ Van’da 3,5 milyar lira yatırım gerçekleştirdi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Van’da yatırım gerçekleştirdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Biz 2 yıldır analar ağlamasın dedik ve inşallah bundan sonra cenazeler gelmesin diyoruz ama çözüm süreci yeniden gözden geçirilsin diyenler var. Seküler güçler mücadeleye devam etsin diyen Van milletvekili Aysel Tuğluk var" dedi.

Gürpınar Atatürk Ortaokulunda düzenlenen "Halkla İlişkiler Birim Toplantısı"na katılan Çalık, parti mensuplarının zorlu bir bölgede görev yaptığını, bu nedenle partilerinin, hükümetlerinin, başbakan ve cumhurbaşkanının her zaman bölge siyasetçilerinin yanında yer aldığını söyledi.

Çalık, Ankara'da oturarak burada nelerin yapıldığını takip etmediklerini, bu nedenle de hiçbir zaman Ankara'da siyaset yapan bir parti olmadıklarını bildirerek, şöyle konuştu:
"Hep yerinde sizlerle birlikte siyaset yapan bir parti olduk. Tüm partilere örnek olacak çalışmalar yapıyoruz. AK Parti ilklerin partisi ve bir marka. Kurulduğumuz ilk günden bu yana hiçbir şey eskisi gibi olmayacak dedik ve şimdi hiçbir şey eskisi gibi değil. Daha önce IMF'den borç alan bir ülke varken, şimdi IMF'ye borç veren bir ülke var. Demokratikleşme ve özgürlüklere bakın. İnsan hak ve özgürlükleri bakımından çok önemli çalışmalar yaptık. Anaların çocuklarıyla ne mapusta ne hastanede Türkçe bilmemelerine rağmen Kürtçe konuşmaları yasaktı. Ceberut devlet anlayışıyla sadece devletin kendi kimliği vardı. Devletin milleti vardı. Biz yeni Türkiye diyoruz. En önemli cümlemiz milletin devleti olsundur. Yeni Türkiye'yi inşa ederken, borçlarını sıfırlayan, tüm dünyanın kulak verdiği bir ülke olurken, Van'a da çok önemli yatırımlar getirdik."

Van'da yaşanan depremin geride büyük acılar bıraktığını, yaraların sarılması için TOKİ'nin 3,5 milyar lira yatırım gerçekleştirdiğini dile getirenÇalık, 12 yıllık iktidarları süresince Van'a yapılan yatırım miktarının 14,4 milyar lira olduğunu vurguladı. 

Çalık, Van'daki yatırım miktarının geçmişteki Türkiye'nin bir yıllık bütçesi olduğuna dikkati çekerek, şuhları kaydetti:
"Bunu sadece Van'a getirdik. Önceki dönemlerde eskiyen bütün işleri yerine getiren bir AK Parti var. Türkiye'deki acıların sonlandırılması, insan hak ve özgürlüklerinin iadesi için Milli Birlik ve Kardeşlik Projesini başlattık. Biz 2 yıldır analar ağlamasın dedik ve inşallah bundan sonra cenazeler gelmesin diyoruz ama çözüm süreci yeniden gözden geçirilsin diyenler var. Seküler güçler mücadeleye devam etsin diyen Van Milletvekili Aysel Tuğluk var. İnadına barış, inadına kardeşlik diyoruz. Biz AK Parti olarak tüm Türkiye'nin partisiyiz ve diğer partilere örnek olmaya devam edeceğiz."

AK Parti milletvekilleri ve partililerin katıldığı toplantı, konuşmaların ardından basına kapalı devam etti.

AA

Yorum Yaz

Benzer Haberler

TOKİ Van’da 3,5 milyar lira yatırım gerçekleştirdi!
  • 07.11.2014 16:55

TOKİ Van’da 3,5 milyar lira yatırım gerçekleştirdi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Van’da yatırım gerçekleştirdi ...