maritbet girişmaritbet
Timtaş Yönetim, bölge müdürlüğünü dörtledi!

Timtaş Yönetim, bölge müdürlüğünü dörtledi!

Timtaş Yönetim açtığı bölge müdürlüğü ile Adana ve çevresine yerinden hizmet verebilmek adına çalışmalara başladı

İnşaat ve yapılaşma anlamında büyük yatırımların olduğu şehirlerin başında gelen Adana'ya, profesyonel site yöneticiliği alanında hizmet veren Timtaş Yönetim bölge müdürlüğü açtı.

Çukurova'ya Yerinden Hizmet

Mekezi İstanbul'da bulunan ve Türkiye genelinde 16 ilde çalışmalarına devam eden Timtaş Yönetim Ankara, Konya ve Trabzon'un ardından dördüncü bölge müdürlüğünü Adana'ya açtı. İnşaat sektörünün büyük yatırımlar yaptığı bölgelerin başında gelen Çukurova bölgesinde hızla yükselen konutlar ve tesislerin profesyonel yönetim hizmetine duyduğu ihtiyacın artması ile Timtaş Yönetim açtığı bölge müdürlüğü ile Adana ve çevresine yerinden hizmet verebilmek adına çalışmalara başladı. 

“Emin Adımlarla İlerliyoruz”

Çalışmalar ile ilgili bilgi veren Timtaş Yönetim - Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akay: “Kamudan özel sektöre uzanan geniş bir hizmet ağına ulaşan Timtaş Yönetim'in profesyonel yönetim hizmetlerini Türkiye'nin dört bir yanına götürmek için çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Adana'ya açtığımız bölge müdürlüğü ile de Çukurova bölgesine hizmet vereceğiz. Yaptığımız program dâhilinde emin adımlarla ilerliyoruz” dedi. 

“Timtaş Yönetim Konfor Getiriyor”

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Timtaş Yönetim Çukurova Bölge Koordinatörü Ali Kersin “Adana yükselmeye, yeni mimari yapılarla donanmaya devam ediyor. Bu yapılara, binalara yerleşen ve yaşamaya başlayan insanlar yaşam alanlarının konforunun devamlılığını istiyorlar. Çok katlı yapıların ortaya çıkardığı yeni yaşam düzeninde ev alımından sonraki süreçte çok önemli bir hale geldi. Bu yüzden çözüm üreten, tespitleri doğru yapan, konfor sunan ve güven veren profesyonel bir yönetime ihtiyaç var. İnsanlar tek bir elden yaşadıkları alan ile ilgili birçok cevap bulabilme olanağına kavuşuyor. Yenilikçi, tecrübeli ve güvenilir bir firma olmanın avantajı ile çalışmalarımızı yürütüyoruz. Şeffaf bir yönetim anlayışını ve kazanılan zamanı gören kimse bu hizmeti görmezden gelemiyor. Çukurova bölgesinde çok kısa sürede çok büyük işlere imza atacağız” dedi.

“Profesyonel Yönetim İhtiyaçtır”

Profesyonel yönetimin sadece evlerden oluşmadığını belirten Kersin: “ Toplu yaşamın sürdüğü her alanda buna ihtiyaç var. Toplu konutların, sitlerin, rezidansların, binaların dışında AVM, tesis, iş merkezleri vb. yerlerde profesyonel yönetim ihtiyaçtır. Nitekim Timtaş Yönetim'in referansları oldukça yoğun. Verdiğimiz hizmetlere ve referans listemize isteyen herkes internet sitemiz üzerinden ulaşılabilir” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Timtaş Life yayın hayatına başladı
  • 05.12.2014 15:27

Timtaş Life yayın hayatına başladı

Sektörel anlamda bir ilk olan Timtaş Life dergisi yayın hayatına başladı ...

Timtaş Yönetim, bölge müdürlüğünü dörtledi!
  • 02.12.2014 13:27

Timtaş Yönetim, bölge müdürlüğünü dörtledi!

Timtaş Yönetim açtığı bölge müdürlüğü ile Adana ve çevresine yerinden hizmet ver ...

Site yönetiminden müjde! Yüzde 7 indirim…
  • 07.08.2014 11:21

Site yönetiminden müjde! Yüzde 7 indirim…

Profesyonel site yönetimi sektöründe hizmet veren Timtaş Yönetim yaptığı çalışma ...

Timtaş Yönetim, ilk bölge müdürlüğünü Ankara’da açtı
  • 23.07.2014 16:03

Timtaş Yönetim, ilk bölge müdürlüğünü Ankara’da açtı

Site yöneticiliği alanında hizmet veren Timtaş Yönetim bölge müdürlüğü açtı ...