maritbet girişmaritbet
Taksim'deki tramvayda altyapı çalışmaları başladı

Taksim'deki tramvayda altyapı çalışmaları başladı

İstanbul Taksim’de İstiklal Caddesi’ne renk katan ve turistler tarafından büyük ilgi gören nostaljik tramvayda altyapı çalışması başladı.

Taksim'de İstiklal Caddesi'ne renk katan ve özelikle turistlerin yoğun ilgi gösterdiği nostaljik tramvay seferleri, altyapı çalışması nedeniyle 6 ay boyunca yapılamayacak. Yapılan çalışma kapsamında Taksim Meydanı'ındaki tramvay durağına, “İstiklal Caddesi'ndeki altyapı yenileme çalışmaları nedeniyle yarından itibaren Nostaljik Tramvay hattı hizmet veremeyecektir.Bu güzergahı kullanacak yolcularımız İstanbul Metrosunu kullanabilir. Anlayışınız için teşekkür ederiz” yazılı Türkçe, İngilizce duyuru afişi asıldı. Seferlere ara verilmesinin ardından tramvay hattının Galatasaray Meydanı bölümünde çalışmalara başlanıldığı görüldü.

İSTİKLAL CADDESİ E-5 KARAYOLU'NA DÖNDÜ

Öte yandan, bu çalışmadan dolayı saat 10.00'a kadar araç trafiğine açık olan İstiklal Caddesi üzerinde trafik zaman zaman durdu. Adeta E-5 Karayoluna dönen caddeye sürücülerde tepki gösterdi. Cadde üzerinde trafiğe takılan sürücüler, “Tramvay hattı bakıma alınmış, Galatasaray Meydanı'nda da çalışma var bu yüzden trafik oluştu. 6 ay olması kötü olmuş” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Taksim'deki tramvayda altyapı çalışmaları başladı
  • 19.01.2017 13:47

Taksim'deki tramvayda altyapı çalışmaları başladı

İstanbul Taksim’de İstiklal Caddesi’ne renk katan ve turistler tarafından büyük ...