maritbet girişmaritbet
Suudi prensin yeni gözdesi Bursa!

Suudi prensin yeni gözdesi Bursa!

Suudi Arabistan prenslerinden Al Faisal Al Saud başkanlığındaki Arap heyet, Bursa'da tam donanımlı sağlık kenti kurmak istiyor.


ESD - Suudi Arabistan prenslerinden Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud ve Mekke'deki 33 katlı Zemzem Towers'ın satışını gerçekleştiren Mass İntarnational CEO'su Nail Alamirah'ın da aralarında bulunduğu 40 kişilik heyetle, Bursa İnşaat Fuarı'nı gezdi. 

Heyet, gayrimenkul projelerini ilgiyle inceledi. Suudi prens, fuarı çok başarılı bulduğunu belirterek, “Ben ve beraberimde gelen arkadaşlar gelecek için yatırım yapmayı düşünüyoruz” dedi. Heyettekilerin yüzde 80'ine yakınının bu bölgede gayrimenkul sahibi olduğunu anlatan prens, bu ziyaretin ardından daha çok yatırım amaçlı planların masaya yatırılacağını söyledi.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, ‘Fuara dahil olan şirketlerımız gerçekten çok güzel hazırlanmışlar. Birçok şirket hazırladıkları mühim projeleri burada sunma fırsatı yakaladı' dedi. 

Körfez ülkelerinden gelen çok sayıda ziyaretçinin fuarı yakından incelediğini belirten Burkay, ‘Suudi prens Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud yanımızda. Yine Bahreyn, Kuveyt ve Katar benzeri Körfez ülkelerinden ziyaretçiler fuarda şirketlerımızın açtığı standı yakından inceliyor. Bu çok önemli' diye konuştu.

Yalova başta olmak üzere Bursa ve çevresine Körfez ülkelerinin özel bir ilisi olduğunu  anlatan İbrahim Burkay, ‘Şu ana kadar 50 binin üstünde konutun bu bölgedeki yatırımcılara satıldığını biliyoruz. Mayıs ayı sonunda da bu konutların içinin döşenmesine yönelik Ev&Stil fuarımız var. Bursa'daki planların hem kalitesi, hem de özelliği ciddi açıdan gelişecek. Önümüzdeki senelerden itibaren yalnızca gayrimenkul sahasında ayrı bir fuar düzenlemeyi planlıyoruz' diye konuştu. 

Yorum Yaz