maritbet girişmaritbet
Sultanbeyli'ne metro hattı müjdesi

Sultanbeyli'ne metro hattı müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Sultanbeyli’nin metroya kavuşacağının müjdesini verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başkan Kadir Topbaş'ın Bağcılar ve Çekmeköy'den sonra toplu açılış yaptığı ilçelerden biri de Sultanbeyli oldu. Yağmurlu havaya rağmen vatandaşların hıncahınç doldurduğu Sultanbeyli Kent Meydanı'nda coşku hakimdi.Açılış töreninde konuşan Başkan Kadir Topbaş, Sultanbeyli'nin gönlünde ayrı bir yer tuttuğunu ve Sultanbeyli'nin her türlü hizmete layık olduğunu söyledi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakan olduğu ilk günlerdeki, ‘Hızlı gelişen ve değişen bir dünya var. Bu gelişen dünyayı takip eder ve izler, siz de ona göre çalışırsanız gelişirsiniz. Aksi taktirde gelişenleri izlemek zorunda kalırsınız.' sözünü hatırlatan Başkan Topbaş konuşmasını şöyle sürdürdü: “Sayın Cumhurbaşkanımızın büyükşehir belediye başkanlığı döneminde başlattığı yerel yönetim anlayışını devam ettiriyoruz. Bu güne kadar yaptığımız yatırımlar sayın Cumhurbaşkanımızın vizyonerliğinin bir yansıması. İstanbul artık farklı bir yerde. Dünya İstanbul'u konuşuyor.”Bundan bir süre önce Sultanbeyli'ne metro hattının geleceğinin kimse tarafından hayal dahi edilemediğini ifade eden Başkan Topbaş, “İkarus otobüslerden modern ve konforlu otobüslere geçtiğiniz, seyahat etmeye başlayacağınız o ilk günlerdeki heyecanınızı hatırlıyorum. O memnuniyeti gözlerinizde görmüştüm. Buradaki göleti hizmete aldığımızda, meydanı olmayan Sultanbeyli'ne şimdi üzerinde bulunduğumuz meydanı kazandırdığımızdaki memnuniyetinizi hep gördük” diye konuştu.

İstanbul'un hizmete doymadığını ve daha yapacak çok işlerinin olduğunu dile getiren Başkan Topbaş şöyle devam etti: “Bize engel olmak isteyenler var. Başta FETÖ olmak üzere içerden ve dışardan dost gördüklerimiz gelişmemizi istemiyorlar. Çanakkale'de destan yazdığımız gibi 15 Temmuz'da destan yazdığımız gibi kol kola girerek geleceğe yürümeliyiz. İstikrarlı, sürdürülebilir bir kalkınmanın ana temeli istikrarlı bir yönetimden geçmektedir. Bizim bu kadar yatırım yapabilmemizin arkasında Türkiye'de yıllardır var olan istikrarlı bir yönetim anlayışı. İstikrar olmayan bir yerde başarılı olmak mümkün değil. İstikrarı devam ettirmek de sizin elinizde olan bir şey. Bunu çok iyi biliyorsunuz. Siz bizim arkamızdaki evvel Allah en büyük güçsünüz.”Konuşmaların ardından Sultanbeyli'yi yeni yatırımlarla tanıştıran kurdele protokol üyeleri tarafından sahnede birlikte kesildi

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sultanbeyli'ne metro hattı müjdesi
  • 13.03.2017 13:18

Sultanbeyli'ne metro hattı müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir ...

Kadir Topbaş 3 yeni metro müjdesi verdi!
  • 13.05.2015 11:35

Kadir Topbaş 3 yeni metro müjdesi verdi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş, Sultanbeyli'ye yapılacak 3 ...

Sultanbeyli Teleferik Projesi'nin ihalesi yapıldı
  • 20.02.2015 17:24

Sultanbeyli Teleferik Projesi'nin ihalesi yapıldı

Yapılan ihaleyle Çekmeköy-Sultanbeyli metro hattı, Sultanbeyli Gölet Parkı’ndan ...

İstanbul'da nerede yatırım yapılır diyenler, dikkat!
  • 25.08.2014 16:09

İstanbul'da nerede yatırım yapılır diyenler, dikkat!

Sultanbeyli, özellikle metro projeleriyle uçuşa geçecek. Bölge konut yatırımları ...