maritbet girişmaritbet
Şişli'de hukuk bürosunda yangın çıktı!

Şişli'de hukuk bürosunda yangın çıktı!

Şişli'de Hukukçular Sitesi'nde bulunan bir avukat bürosunda tüp patladı. Olay sonrası çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Edinilen bilgilere göre, Mecidiyeköy'de 9 katlı Hukukçular Sitesi'nin 7. katında bulunan bir hukuk bürosunda tüp patlaması sonrası yangın çıktı. Kısa sürede büroyu saran alevlere müdahale etmek için çok sayıda itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi. Büroda temizlik yapan bir görevlinin tüpü açık bıraktığı ve patlama yaşandığı öğrenildi. İtfaiye ekibi yangına merdiven araçları ile müdahale etmeye çalışıyor. 

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Mecidiyeköy'de çıkan yangın kontrol altına alındı. Yangın, Şişli Ortaklar Caddesi üzerinde bulunan Hukukçular Sitesi'ndeki bir binanın 7. katında yaşandı. İddiaya göre, katın temizlik görevlisi olan kadın, temizlik tüpünü değiştirmek isterken ortalık bir anda alev aldı. Vatandaşların ihbarı sonrası olay yerine gelen ilk yardım ve itfaiye ekipleri, vatandaşları binadan tahliye ettikten sonra yangına müdahale etti. Yangın söndükten sonra binada büyük hasar oluştuğu görülürken, dumandan etkilenen vatandaşlara da oksijen maskesiyle ilk müdahale yapıldı.

Öte yandan, yangının çıkmasına neden olduğu söylenilen temizlikçi kadınında büyük korku yaşadığı ve ağladı görüldü. Kadın, çevredeki vatandaşlar tarafından teselli edildi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Şişli'de hukuk bürosunda yangın çıktı!
  • 12.08.2015 14:19

Şişli'de hukuk bürosunda yangın çıktı!

Şişli'de Hukukçular Sitesi'nde bulunan bir avukat bürosunda tüp patladı. Olay so ...