maritbet girişmaritbet
Sheraton Samsun Hotel kapılarını açtı

Sheraton Samsun Hotel kapılarını açtı

Sheraton Samsun Hotel, yaklaşık 2000 davetlinin katıldığı görkemli açılış töreniyle şehrin tam kalbinde misafirlerini ağırlamaya başladı.

Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Karadeniz Bölgesi'ne Sheraton Samsun Hotel ile merhaba dedi. Bir Tanrıverdi Holding yatırımı olan Sheraton Samsun Hotel, Karadeniz Bölgesi'nin hızla gelişen metropol kenti Samsun'un merkezinde yer alıyor. 221 odası, 2 restoranı ve farklı özelliklerde toplantı salonları bulunan otelin tüm hizmetleri uluslararası standartlardaki Sheraton imzasıyla sunuluyor. 

Starwood Türkiye yatırımlarına devam edecek

Yaklaşık 2000 kişinin katılım gösterdiği açılış töreninde konuşan Starwood Hotels & Resorts Türkiye Bölge Müdürü Sabine Dorn Ağlagül; “Sheraton markamızla birlikte bu güzel şehri daha da zenginleştireceğimize inanıyorum. Sheraton Samsun ülkemizde Starwood tarafından yönetilen 9. otel olacak. 1 Mart'ta İstanbul'da açılışı yapılacak St.Regis Istanbul ile birlikte franchise oteller dahil tüm ülkedeki Starwood otelleri sayısı 13'ü bulacak.” dedi.

Tanrıverdi Holding' den yeni otel yatırımı

Tanrıverdi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tanrıverdi ise yaptığı konuşmada, “Samsun, Karadeniz Bölgesi'nin en önemli ticari merkezlerinden biri. Konut ve ticaret alanında muazzam bir büyümenin yaşandığı Samsun'da lüks otel ihtiyacı bulunuyordu. Şehre prestijli bir otel markası getirmenin tam zamanı olduğunu düşünerek yatırımımızı burada yapmaya karar verdik.   Global deneyimi ve güçlü markaları nedeniyle sadece Starwoods Hotels & Resorts ile görüştük. Artık Samsun'a gelen yerli ve yabancı konuklarımıza beklentilerinin üzerinde uluslararası standartlarda hizmet sunulacak” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sheraton Samsun Hotel kapılarını açtı
  • 16.02.2015 13:20

Sheraton Samsun Hotel kapılarını açtı

Sheraton Samsun Hotel, yaklaşık 2000 davetlinin katıldığı görkemli açılış töreni ...