maritbet girişmaritbet
Şehit polisin Muğla'daki evi tamamlandı

Şehit polisin Muğla'daki evi tamamlandı

Diyarbakır'da şehit düşen polis memuru Özgür Gümüş'ün, Muğla'nın Fethiye ilçesinde 15 yıldır inşaat halinde duran evi tamamlandı.

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde 12 Ekim 2015'te zırhlı araçtaki silahın kazara ateş alması sonucu şehit düşen Gümüş'ün, Çamköy Mahallesi'nde 15 yıl önce yaptırmaya başladığı evin tamamlanması için mesai arkadaşları tarafından kampanya başlatıldı. Açılan banka hesabında, hayırseverlerin de katkılarıyla para toplandı.

Fethiye Kaymakamlığının da desteklediği kampanyada toplanan parayla, Gümüş'ün yarım kalan evi tamamlandı. Şehidin eşi Nalan, 8 yaşındaki kızı Ayşe ve 3 yaşındaki oğlu Yusuf Gümüş, eve taşındı.

Türk bayrağıyla kaplandı 

Evde, şehit Gümüş'ün eşyalarının bulunduğu bir de oda hazırlandı. Gümüş'ün fotoğrafları, üniformaları ve kişisel eşyalarının yer aldığı odanın tavanı, Türk bayrağıyla kaplandı.

Şehidin babası İsmail Gümüş, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunun 2001'de evi yapmaya başladığını, polis olunca da inşaatın yarım kaldığını anlattı.

Oğlunun hayalinin bu evde oturmak olduğunu belirten Gümüş, "Ev, oğlumun çocuklarına nasip oldu. Yarım kalan inşaat tamamlandığı için mutlu olduk. Kaymakamlığımızın yanı sıra açılan hesap yardımıyla polis arkadaşlarından destek geldi. İlçedeki esnafımız da duyarlılık gösterdi ve evi çok şükür tamamladık" dedi.

Gümüş, eve halen elektriğin bağlanmadığını, onun da en kısa sürede yapılmasını beklediklerini dile getirdi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Şehit polisin Muğla'daki evi tamamlandı
  • 05.02.2016 11:44

Şehit polisin Muğla'daki evi tamamlandı

Diyarbakır'da şehit düşen polis memuru Özgür Gümüş'ün, Muğla'nın Fethiye ilçesin ...