maritbet girişmaritbet
Sapaz Otelcilik'ten Beyoğlu’na 3 yıldızlı otel!

Sapaz Otelcilik'ten Beyoğlu’na 3 yıldızlı otel!

Sapaz Otelcilik, Turizm İnşaat, Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 3 yıldızlı otel yapımına başlıyor.

İstanbul'un Beyoğlu ilçesi, Kılıçali Paşa Mahallesi'nde 3 yıldızlı otel projesi inşa edilecek. Proje bedeli 7 milyon 308 bin 614 lira olan söz konusu otel, 57 ada 14 parsel  14 parsel üzerinde yer alacak. 1.196 metrekare büyüklüğündeki alan üzerinde bulunan 10 katlı binaya tadilat işlemi uygulanarak hayata geçirilecek olan otel projesini Sapaz Otelcilik yapacak. 

125 ODA KAPASİTELİ OLACAK 

3 yıldızlı otel projesi gerçekleştirilmesi planlanan otel toplamda 125 oda kapasitesine sahip olacak. 28 araç kapasiteli otopark alanı, sığınak, lobi, mutfak, restorant, idari ofislerin yer alacağı otel projesi 
Projeye konu olan bina; İstanbul'un merkezinde yer almakta olup, İstanbul boğazına 200 m, Karaköy ilçe meydanına 700 m, Beyoğlu ilçesine ise 1,5 km mesafede, Kabataş vapur iskelesine 1 km mesafede yer almaktadır. Proje alanı metro, tramvay gibi toplu ulaşımın yoğun olduğu bir bölgede bulunmaktadır. 3 yıldızlı proje ile İstanbul'un önemli turizm bölgelerinden olan Beyoğlu ilçesinde konaklama ihtiyacına alternatif sağlanacak. İyi bir yatırım alanında inşa edilen otel projesi kolay bir ulaşım imkanı sunacak. 

Yorum Yaz