maritbet girişmaritbet
River Plaza’nın açılışını Ali Babacan yaptı

River Plaza’nın açılışını Ali Babacan yaptı

Özdilek Holding tarafından inşa edilen River Plaza, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ile resmi açılışını gerçekleştirdi.

Özdilek Holding'in yeni yatırımları arasında yer alan, iş dünyasının kalbi Büyükdere Caddesi'nin en bilinen ve en kolay ulaşılan lokasyonunda hizmete sunduğu River Plaza, 2014 yılı itibariyle ofis kiralamalarına başlamıştı. Yüzde 41 doluluk oranı ile birçok ulusal ve uluslararası markanın ev sahipliğini yapan River Plaza, 11 Nisan Cumartesi günü Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Özdilek Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek'in katılımıyla resmi açılışını gerçekleştirdi.

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın iyi dileklerini sunarak açılış kurdelesini kestiği törende, Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek günün anlam ve önemine dair şu şekilde konuştu; “Özdilek olarak Türkiye'nin her noktasında her zaman en iyi kalite ve hizmeti sunmak için çalıştık. Kuruluşumuzdan itibaren yeni teknolojileri kullanarak dünyanın ilk 10 havlu fabrikasından biri haline geldik. Özdilek olarak 6500 kişiye istihdam sağlarken bu yıl sonunda ülkemize 100 milyon TL vergi sağlamayı hedefliyoruz. Geçtiğimiz Eylül ayında İstanbul'un en hareketli bölgelerinden biri olan Levent'te, Özdilek Center projesini hayata geçirdik. Center içerisinde AVM, iş merkezi ve otelimiz ile hizmet veriyoruz. Bugün resmi açılışını gerçekleştirdiğimiz River Plaza ise yaklaşık 3 bin beyaz yakalı çalışanı ağırlayacak bir kapasiteyle en yeni teknolojilerle inşa edildi. Konuklarının hem beklentilerini karşılamak hem de keyifli zaman geçirmelerini sağlamak ilkesiyle hizmet verdiğimiz iş merkezinde, aradığınız her şey ve çok daha fazlası elinizin altında. Kiracılarımız Center içerisindeki tüm olanaklardan rahatlıkla faydalanıyor. Konuklarımıza 5 yıldızlı otel bünyesindeki konferans, toplantı salonu, restoran, spor salonu ve spa'da özel ayrıcalıklar sunuyoruz. Bugün bizim için bu önemli günde kadim dostum Sayın Ali Babacan'a katılımından dolayı çok teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.”

Özdilek'in konuşmasından sonra konuşma yapmak için kürsüye davet edilen Başbakan Yardımcısı Ali Babacan da şunları söyledi; “İstanbul gelişiyor, ülkemiz gelişiyor çok daha modern kentlere dönüşüyoruz. Bu istikrarlı ortamda güveni sağlayan, dürüst çalışan ama çok çalışan firmalarımız da gayet güzel sonuçlar elde ediyor. Sanayi işin temeli. Sanayimizi hep birlikte koruyup güçlendireceğiz. Özdilek Holding de Sayın Hüseyin Özdilek'in başkanlığında başarıdan başarıya koşuyor. Özdilek'in başarısı 50 yıllık emeğin özverili çalışmasının eseri. Bu tesisi ülkemize kazandırdığı için Hüseyin Özdilek'e teşekkür ediyor, projenin hayırlı ve helal kazançlar getirmesini diliyorum.”

32 katlı, 35.000 m2 kiralanabilir alanıyla dünyanın en prestijli şirketlerinin buluşma noktası olan River Plaza, bulunduğu bölgenin en prestijli projeleri arasında yer alıyor. Tek katta 1.369 m2 ile en geniş ofis alanını sunan River Plaza, özellikle büyük ve geniş ofis arayanlar için ideal çözümler sunuyor. Özellikle bankacılık ve hukuk sektörünün en büyük firmalarının tercih ettiği River Plaza'da kiralamalar devam ediyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Özdilek Holding Fortune 500 Listesi'nde!
  • 07.07.2021 17:29

Özdilek Holding Fortune 500 Listesi'nde!

Bu sene 14’üncüsü gerçekleştirilen Fortune 500 Türkiye Listesi’ne göre Türkiye’n ...

Bursa'daki Myrleia Antik Kenti'ne AVM izni!
  • 22.09.2018 11:20

Bursa'daki Myrleia Antik Kenti'ne AVM izni!

Özdilek Holding, Myrleia Antik Kenti üzerinde AVM yapılması için İmar Barışından ...

ÖzdilekPark Bursa Nilüfer basına tanıtıldı
  • 01.03.2017 13:32

ÖzdilekPark Bursa Nilüfer basına tanıtıldı

Özdilek Holding tarafından Bursa'da 50 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçi ...

Özdilek Holding’den Turgutlu’ya yepyeni bir AVM!
  • 29.08.2016 15:06

Özdilek Holding’den Turgutlu’ya yepyeni bir AVM!

Türkiye’nin en köklü firmalarından Özdilek Holding, Türkiye genelindeki AVM sayı ...

Özdilek Holding, yeni AVM yatırımını Uşak'a yaptı
  • 19.08.2016 14:26

Özdilek Holding, yeni AVM yatırımını Uşak'a yaptı

AVM yatırımlarına hız kesmeden devam eden Özdilek Holding, 18 milyon dolarlık ya ...

Özdilek Holding'den yeni bir AVM yatırımı daha!
  • 02.06.2016 16:17

Özdilek Holding'den yeni bir AVM yatırımı daha!

AVM yatırımlarına tüm hızıyla devam eden Özdilek Holding, 2017 yılında AVM sayıs ...