maritbet girişmaritbet
Remax'ten 3 aylık Generali kolay evim sigortası hediye!

Remax'ten 3 aylık Generali kolay evim sigortası hediye!

Remaz, müşterilerine 3 aylık konut sigortasını hediye ediyor. Bu kapsamda 5 bin liraya kadar olan zararlar karşılanacak

Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul danışmanlığı şirketi RE/MAX ile sigorta sektörünün önemli markalarından Generali Sigorta güçlerini birleştirdi. İki şirketin gerçekleştirdiği işbirliği ile RE/MAXmüşterilerine3 aylık ‘Kolay Evim Sigortası' hediye edilecek.

Dünyanın lider firmaları arasında yer alan ve 18 yıldır ülkemizde faaliyet gösteren REMAX Türkiye ile sigorta sektöründeki 180 yıllık deneyimiyle müşterilerine çözüm sunan Generali Sigorta önemli bir iş birliğine imza attı.Bu işbirliği sayesinde RE/MAX'ten ev kiralayanlara, satın alanlarave evinin satış-kiralama işlemini RE/MAX ile yürütenlere avantaj, kolaylık ve güvence sağlanması hedefleniyor.

Her biri kendi sektörünün önde gelen kuruluşu olan Generali Sigorta ile RE/MAX Türkiye; ev hayali kuranlara, kiralık ev arayanlara, gayrimenkulünün satış-kiralama sürecini RE/MAX Türkiye'ye emanet edenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Bu işlemlerden herhangi birini gerçekleştiren herkese 3 aylık ‘Kolay Evim Sigortası' hediye ediliyor. 5 bin TL'ye kadar yangın, sel, su baskını, hırsızlık ve terör kaynaklı zararları karşılayan sigorta, RE/MAX müşterisi olan herkese avantaj sağlıyor. Bunun yanı sıra çilingir, su tesisatı, elektrik tesisatı ve cam işleri ile ilgili de her bir hizmetten bir defaya mahsus olmak üzere 150 TL'ye kadar yararlanma imkanı sunuluyor.

Sigorta şirketleri arasında başarısıyla ilk sıralarda yer alan Generali Sigorta ile işbirliğinin kendilerini çok heyecanlandırdığını belirten RE/MAX TürkiyeKurucusu ve Genel Müdürü Murat Goldştayn,“Sigorta sektöründe engin tecrübeleri bulunan Generali Sigorta ile güçlerimizi birleştirmekten dolayı çok mutluyuz. RE/MAX'e evini emanet eden ve ev kiralamak ya da satın almak isteyen müşterilerimizin gözleri arkada kalmayacak. Gerçekleştirdiğimiz bu işbirliği ile RE/MAX'i tercih edenlerin hayatını kolaylaştıracağımıza ve önemli bir ihtiyaçlarını gidereceğimize inanıyoruz” dedi.

Yeni bir evde yeni bir hayat kurmanın tatlı telaşı arasında RE/MAX müşterilerinin ihtiyaç anında yanında olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Generali Sigorta Genel Müdürü Mine Ayhan ise, “Uzmanlık alanımız gereği RE/MAX müşterilerinin varlıklarını koruma altına alacak ve ‘Sigortanın Kolay Hali' söylemimize uygun olarak onların tüm sigortacılık ihtiyaçlarını en hızlı ve kolay şekilde karşılayacağız. ‘Kolay Evim Sigorta'sı poliçe sahiplerinin konutlarını çeşitli konut riskleri karşısında güvence altına alırken, Generali Sigorta'nın ana sorumluluk alanlarından bir olarak gördüğü asistans hizmetleri ile de hayatlarını kolaylaştırıyor. Üstelik bu hizmetlere Kişisel Sigorta Danışmanlarımız ile generali.com.tr, 7/24 Sigorta Danışmanlığı Hattı 0850 555 55 55 ve mobil sitemiz üzerinden kolaylıkla ulaşılabiliyor” dedi.

Güvenle gerçekleştirilen kiralama ve satış işlemlerinin yanı sıra Generali, RE/MAX'i tercih edenlere boya-badana, nakliye, ev değiştirme nedeniyle fatura taşıma gibi hizmetleri de indirimli olarak sunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Remax'ten 3 aylık Generali kolay evim sigortası hediye!
  • 03.12.2015 09:37

Remax'ten 3 aylık Generali kolay evim sigortası hediye!

Remaz, müşterilerine 3 aylık konut sigortasını hediye ediyor. Bu kapsamda 5 bin ...