maritbet girişmaritbet
Rafting izlemek için ağaca "balkon" yaptı

Rafting izlemek için ağaca "balkon" yaptı

Düzce'de evinin bahçesinden rafting turları yapılan Osman Lokman Geçer, ağacın 7 metre yüksekliğinde 8 metrekarelik "balkon" inşa etti

Düzceli Osman Lokman Geçer, Melen Çayı üzerindeki rafting heyecanını yaşamak ve doğa manzarasını izleyebilmek için bahçesindeki hurma ağacına 8 metrekarelik "balkon" yaptı.

Cumayeri ilçesine bağlı Harmankaya köyünde yaşayan Geçer, dağ yamacında bulunan evinin bahçesinden rafting turları düzenlenen Melen Çayı manzarasını izleyememesinden dolayı ağacın 7 metre yüksekliğine atık ahşap malzemelerden "balkon" yapmaya karar verdi.

Melen Çayı'nın rafting turları nedeniyle renkli görüntüler oluşturması ve doğal güzellikleriyle eşsiz bir manzara sunmasında etkilenen Geçer, ağabeyinin de desteğiyle iki haftada tasarladığı çalışmayı tamamladı.

Osman Lokman Geçer

Geçer, AA muhabirine, Karadeniz Bölgesi'nde yaygın olan ilginç yapılardan esinlenerek ağaca balkon yapma düşüncesini hayata geçirdiklerini söyledi.

Yerden 7 metre yükseklikten manzara seyretmenin ayrı bir keyif olduğunu anlatan Geçer, "Özel bir malzeme kullanmadık. Köyümüzde bulduğumuz atık ahşaplardan yararlandık, çok da güzel oldu. Merdivenle çıktığımız balkondan Melen Çayı'nı ve yeşilin her tonunun görülebildiği manzarayı çayımızı yudumlayarak izlemek büyük keyif." diye konuştu.

"Rafting heyecanını yaşıyoruz"

Geçer, evlerinin bulunduğu dağın eteğinde akan Melen Çayı'nda rafting turlarının düzenlendiğini dile getirerek şunları kaydetti:
"Rafting bölgesi olması dolayısıyla Melen Çayı'nın üzerindeki botları seyrediyoruz. Rafting heyecanını adeta yaşıyoruz. Akşamları çay içiyoruz, misafirlerimiz arkadaşlarımız geliyor. Sürekli Rize'de Artvin'de Trabzon'da görüyoruz, yüksek kayaların üzerinde evler var. Ben de  Karadenizli zekasıyla ağacın üzerine balkon yaptım, böylece doğa manzarasının keyfini çıkıyorum.  Yoldan geçenler bizi burada gördüklerinde çok şaşırıyorlar."

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Rafting izlemek için ağaca "balkon" yaptı
  • 30.04.2016 16:54

Rafting izlemek için ağaca "balkon" yaptı

Düzce'de evinin bahçesinden rafting turları yapılan Osman Lokman Geçer, ağacın 7 ...