maritbet girişmaritbet
Radisson Blu Hotel İstanbul Topkapı 2016'da hizmete girecek

Radisson Blu Hotel İstanbul Topkapı 2016'da hizmete girecek

Türkiye'yi ana odak noktası olarak gören Carlson Rezidor Otel Grubu ülkedeki ağını genişletiyor

Dünyanın en büyük ve en dinamik otel gruplarından Carlson Rezidor, İstanbul'un üst segment otel pazarındaki konumunu güçlendiren Carlson Rezidor 2016 yılında açılması hedeflenen Radisson Blu Hotel İstanbul Topkapı'nın yanı sıra, Park Inn by Radisson markasıyla da 2015 başında Samsun'da yeni bir otel açacak. Grup, Radisson Blu ve Park Inn by Radisson markalarıyla Ankara, Kayseri, İzmir, Çeşme ve Mersin'de de faaliyetlerini sürdürüyor.

Dünyanın en büyük ve en dinamik otel şirketlerinden Carlson Rezidor, İstanbul'un üst segment otel pazarında 260 odası ile hizmet verecek yeni oteli Radisson Blu Hotel İstanbul Topkapı'yı 2016'nın üçüncü çeyreğinde açmayı hedefliyor. İstanbul'da Radisson Blu markası ile toplam bin 500'den fazla odaya sahip 7 otel işleten Carlson Rezidor, yeni oteli ile kentin güçlü bir gelişim gösteren gelişen konaklama sektöründeki kilit rolünü daha da ileriye taşıyacak. 
 
Radisson Blu'nun, Avrupa'da en geniş yayılıma sahip üst segment otel markası olduğunu belirten Rezidor Başkan ve CEO'su Wolfgang M. Neumann, İstanbul'un kendilerine heyecan verdiğini dile getirdi ve "Avrupa ve Asya arasındaki stratejik konumu, zengin kültürü ve ekonomik gücüyle İstanbul, günümüzün en heyecan verici kentlerinden biri ve kuşkusuz ki oldukça ümit vaat eden geleceğ sahip bir destinasyon. İstanbul'un da, en geniş yayılımlı üst segment oteli olmaktan gurur duyuyoruz" dedi.

Topkapı'ya beş yıldızlı otel ve SPA 

2016 yılında hizmete girecek Radisson Blu Hotel İstanbul Topkapı, 260 odasının yanı sıra misafirlerine yüksek hızda ücretsiz internet erişimi, 2 restoran ve 1 bar, 400 m2'ye kadar yayılan toplantı odaları, spa ve sıhhat merkezi gibi özel hizmetler sunacak.

İstanbul'da dokuz yılda yedi üst segment otel 

Carlson Rezidor'un şehirdeki en önemli şubesi olan Radisson Blu Bosphorus Hotel 2005 yılında açıldı. O zamandan itibaren grup, bu marka altında faaliyet gösteren otel sayısını 7'ye yükseltti. Oteller, İstanbul'un hem Avrupa hem de Anadolu yakalarında bulunuyor. Markanın “Yes I Can!” felsefesi ile faaliyetlerini yürüten oteller, gerek iş gerekse tatil amaçlı seyahat eden misafirlerine hoş bir tasarım, çok yönlü fırsatlar ve özel hizmet sunuyor. 

İstanbul'un dışına da ulaşıyor sırada Samsun var

Carlson Rezidor Grubu, Radisson Blu ve Park Inn by Radisson gibi Ankara, Kayseri, İzmir, Çeşme ve Mersin'de de faaliyetlerini sürdürüyor. 

Türkiye ve Komşu Ülkeler Otel Yatırım Konferansı'na (CATHIC) katılan Rezidor Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Grup Gelişimi Bölüm Başkanı Elie Younes, grubun hizmet ağını Karadeniz kıyısının en büyük ili Samsun'a kadar genişleteceğini duyurdu. 139 odaya sahip olacak Park Inn by Radisson Samsun'un 2015'in başlarında açılması planlanıyor. Bu otel ile birlikte grubun Türkiye'deki portföyü 14 otel ve yaklaşık 3 bin odaya yükselecek. 

Türkiye ve Komşu Ülkeler Otel Yatırım Konferansı'nda konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Rezidor Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Grup Gelişimi Bölüm Başkanı Elie Younes, “Türkiye Carlson Rezidor için çok önemli bir ülke ve biz burada güçlü yerel ortaklarla beraber stratejik olarak büyümek istiyoruz. Radisson Blu'yu Türkiye'deki başlıca kentsel alanlara ve tatil yerlerine getirmeye devam edip Park Inn by Radisson'u diğer önemli lokasyonlara tanıtmaya devam edeceğiz. Ülkenin gelişimini yakından takip ediyoruz; Türkiye'nin gücüne ve parlak geleceğine inanıyoruz" dedi.

X ve Y Jenerasyonunun Oteli Park Inn by Radisson

Yeni, genç ve enerjik bir orta ölçekli marka olan Park Inn by Radisson, bir otelin temel gereksinimleri üzerinde odaklanıyor; özellikle de X ve Y jenerasyonu misafirlerini memnun etmeyi amaçlıyor. 

Carlson Rezidor Avrupa'da, Ortadoğu'da ve Afrika'da, Türkiye, Rusya, Nijerya ve Suudi Arabistan gibi kilit ülkelerin gelişmekte olan piyasalarına odaklanarak ücret esaslı sözleşmeler aracılığıyla kârlı ve sürdürebilir bir büyüme hedefliyor. 

Carlson Rezidor, üst segmentte Radisson Blu ve orta ölçekli segmentte Park Inn by Radisson markalarıyla, 2014'ün başında duyurduğu iki yeni markayı bünyesinde barındırıyor. Bu iki yeni markadan Quorvus Collection kuratörlüğü profesyonelce yapılmış 5 yıldızlı otellerin yeni bir nesli olma özelliği taşırken, Radisson Red, Y neslinin trendleri ve yaşam tarzlarından ilham alınarak oluşturulmuş bir marka olarak pazardaki yerini alıyor.
 
Bu markalarla ilişkin de konuşan Younes sözlerini “Türkiye'deki gelecek projelerimizin çoğunu Radisson Blu ve Park Inn by Radisson etrafında planlıyor olmamıza rağmen, aynı zamanda Quorvus Collection ve Radisson Red için de bir büyüme potansiyeli görüyoruz. Bu, otel piyasasına yatırım yapmak isteyen iş ortaklarımız için mükemmel bir fırsat; bu çeşit yatırımlara değer katmayı ve düzenlenmiş marka portföyümüz aracılığıyla piyasa fırsatlarını yakalamayı dört gözle bekliyoruz." diyerek sonlandırdı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yeni konseptli Park Inn artık 4 şehirde
  • 07.10.2015 20:27

Yeni konseptli Park Inn artık 4 şehirde

Y kuşağını hedefleyen şirket, konsept değişikliği ile İstanbul’dan sonra Ankara, ...

Radisson Blu Hotel İstanbul Topkapı 2016'da hizmete girecek
  • 11.06.2014 12:14

Radisson Blu Hotel İstanbul Topkapı 2016'da hizmete girecek

Türkiye'yi ana odak noktası olarak gören Carlson Rezidor Otel Grubu ülkedeki ağı ...