maritbet girişmaritbet
Proje Bülteni'nde bu hafta Ispartakule'yi değerlendirdik!

Proje Bülteni'nde bu hafta Ispartakule'yi değerlendirdik!

Emlak piyasasının gözdesi haline gelen Ispartakule, kamunun mega yatırımlarıyla değerine değer kattı.

Gayrimenkul ve inşaat sektörünün son dönemdeki parlayan yıldızı Ispartakule'nin değeri her geçen gün artıyor. Özellikle Esenyurt'tan geçip Mahmutbey'e ulaşacak olan metro, bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını önemli ölçüde artırdı.  Sözü geçen metro hattı, aktarmayla Mahmutbey'den Kabataş'a kadar bağlanacak. Bu sayede Ispartakule bölgesinde yaşayanlar için İstanbul'un tüm bölgeleri bir metro uzaklıkta olacak.

Birçok markalı projede binlerce yeni konutun yer aldığı Ispartakule, hem yerli hem de yabancı yatırımcılar tarafından yoğun ilgi görüyor. Başakşehir ve Avcılar'a yakınlığıyla dikkat çeken Ispartakule'nin en büyük artısı, Yavuz sultan Selim Köprüsü bağlantı yolu ve 3. Havalimanı'na çok yakın bir mesafede yer alması olarak belirtiliyor.

Muhtemel Kanal İstanbul güzergahının yakınında yer alan Ispartakule bölgesinin temelinde aslında Emlak Konut GYO imzası bulunuyor. Bölgede ürettiği arsalarla, markalı konut piyasasının önünü açan Emlak Konut, birçok projede yer aldı, almaya da devam ediyor. Yine son yapılan Emlak Konut Ispartakule 5. Etap ihalesini Torkam İnşaat, 6. Etap ihalesini ise Akyapı kazanmıştı. Emlak Konut GYO 2015 yılında Ispartakule Emlak Konutları'nda 1500 konutu kura yöntemiyle satışa açmış ve büyük talep toplamıştı.

Ispartakule bölgesinin en büyük özel konut yatırımcısı ise İhlas Yapı olarak göze çarpıyor. Bizim Evler markasıyla burada 7 projede 5 bin 600 konut üreten firma, ev alıcılarının da büyük beğenisini topladı. İhlas Yapı, bu anlamda Ispartakule'de rekoru elinde bulunduruyor. Bölgede en fazla konut üreten diğer firma ise Avrupa Konutları markasıyla Artaş İnşaat olarak biliniyor.
Şimdi Ispartakule'nin öne çıkan projelerini değerlendirelim…

Bizim Evler 6

Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Bizim Evler 6, İhlas Yapı imzası taşıyor. Mimari tasarımı ve geniş yeşil alanlarıyla öne çıkan projede toplam 1661 konut ve 160 mağaza bulunuyor. Geniş daire seçenekleriyle öne çıkan Bizim Evler 6 projesi, metronun Ispartakule metro durağının yanı başında olacak. 2+1'den 5+1'e uzanan evlerin bulunduğu projede teraslı daire seçenekleri de yer alıyor. 3. Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yoluna yakınlığıyla dikkat çeken proje ev almak isteyenler tarafından yoğun ilgi gördü.

Bizim Evler 7

İhlas Yapı'nın bölgedeki son projesi Bizim Evler 7, 38 bin metrekare alanda 532 konut şeklinde inşa ediliyor. Teslimlerin 2017 sonunda gerçekleştirileceği projede satışlar devam ediyor. İçerisinde geniş konut seçeneklerinin yer aldığı Bizim Evler 7, Ispartakule'nin en değerli arsalarından birisinde yükseliyor. Ev almak isteyenlere cazip ödeme kolaylıklarının sunulduğu Bizim Evler 7, bölgede ev almak isteyenler tarafından yoğun ilgi görüyor. Metroya yürüme mesafesinde konumlandırılan projede 200 metrekareye kadar uzanan daireler bulunuyor. Proje, geniş sosyal donatılarıyla tüm ihtiyaçlara cevap verecek.

Bahçeyaka Ispartakule

Suryapı'nın Ispartakule bölgesinde hayata geçirmekte olduğu yeni projesi, Bahçeyaka ismiyle satışa çıktı. 2018'in ilk çeyreğinde teslimleri gerçekleştirilecek olan proje, tasarımıyla da dikkat çekiyor. 220 milyon liralık yatırım büyüklüğüne sahip olan Bahçeyaka Ispartakule projesinde 1+1 ile 4+1 arasında farklılık gösteren konutlar bulunuyor. 21 bin metrekare arsa üzerinde yükselen ve 327 konut şeklinde inşa edilen Bahçeyaka projesi, 3. Havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bağlantı yoluna yakınlığıyla dikkat çekiyor. 7 blok şeklinde tasarlanan projenin inşaat büyüklüğü 57 bin 200 metrekare olarak belirlendi.

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bizim Evler 8 Projesinde Yaşam Başladı!
  • 27.08.2021 15:39

Bizim Evler 8 Projesinde Yaşam Başladı!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin kalite ve güvencesiyle ha ...

Hangi Proje programı bu hafta Bizim Evler 7'de!
  • 12.12.2017 10:38

Hangi Proje programı bu hafta Bizim Evler 7'de!

Konut almak ve yatırım yapmak isteyenler için yol gösterici niteliğindeki Hangi ...

Proje Bülteni'nde bu hafta gündem Ispartakule'ydi!
  • 29.10.2016 21:50

Proje Bülteni'nde bu hafta gündem Ispartakule'ydi!

Bizim Evler markasının 5 binden fazla konut ürettiği Ispartakule, bu hafta Proje ...

Ispartakule bölgesinin havadan genel görünümü
  • 19.05.2014 14:40

Ispartakule bölgesinin havadan genel görünümü

Birçok konut projesine ev sahipliği yapan Ispartakule bölgesini emlaktasondakika ...

Ispartakule konut projelerine havadan baktınız mı?
  • 12.03.2012 16:23

Ispartakule konut projelerine havadan baktınız mı?

Son yıllarda hızla gelişen Ispartakule'deki konut projelerini havadan görebilmen ...

BİZİM EVLER 3
  • 28.10.2011 11:26

BİZİM EVLER 3

İhlas Holding tarafından Ispartakule'de yapımına başlanan Bizim Evler 3 projesin ...