maritbet girişmaritbet
Polisan'dan 450 milyon liralık enerji tasarrufu!

Polisan'dan 450 milyon liralık enerji tasarrufu!

8 yılda 20 bin binayı yalıtımla tanıştıran Polisan, bu sürede 450 milyon liralık enerji tasarrufu sağladı.

Türkiye'nin Dış Cephe Isı Yalıtımında güvenilir markası ‘'Polisan Yalıtım Sistemleri'' konutların mimari ve yapı fiziği ihtiyaçları gözetilerek Polisan Holding'in 50 yıllık tecrübesi ile geliştirildi. 

“Polisan Yalıtım Sistemleri” markası ile yalıtım pazarında 2008 yılından bu yana her sene pazarını büyütmeye devam eden Polisan, 8 yılda yaklaşık 20.000 binayı Exelans Enerji ürün ve hizmet kalitesiyle tanıştırarak 450 milyon TL enerji tasarrufu sağladı.

Polisan Boya A.Ş'nin üretim ve kalite kontrol standartlarına uygun olarak üretilen Polisan Exelans Enerji Isı Yalıtım Levhaları ve paket sistemleri zaman içerisinde teknik değerlerini kaybetmeden kalıcı performans sağlıyor. 

İlk çıktığı günden itibaren sahada kendini kanıtlayan, standartlara uygun yüksek kalite performanslı komponentler kullanılan Polisan Exelans ürünü için pazarın ihtiyaç ve gelişimine paralel olarak sistemin geliştirilmesine yönelik çalışmalar devam ediyor. 2016 yılında ürün gamına ilave ettiğiExelans Enerji Turbo Isı Yalıtım Paketiyüksek değerli ısı yalıtım katsayısı ile %10'a yakın ilave enerji tasarrufu sağlayarak tüketici memnuniyetini ön planda tutmaya devam ediyor.

8 yılda 20 bin binaya yalıtım, 450 milyon TL tasarruf

2015 yılında lanse edilen Exelans Turbo Dış Cephe Boyası ile kullanıldığında 10 yıl Polisan garantisi ile taçlanan bu sistem tüketicilerin gözdesi olmaya devam ediyor. Su bazlı, %100 saf akrilik bağlayıcı esaslı, mükemmel kapatıcılık veren ve dü?ük kirlenme eğilimi sunan dı? cephe son kat düz boyası Exelans Turbo, geli?tirilmi? formülü sayesinde dı? cephelerde uzun ömürlü koruma sağlıyor. Dört mevsim kolayca uygulanan Exelans Turbo, yüksek alkali direncine sahip, renk solmasına, yağı?, nem ve deniz kıyısındaki tuzlu neme kar?ı dayanıklı, içeriğindeki silikon sayesinde yüzeylerde nemin birikmesini önlerken ve özel formülasyonu sayesinde en az %25 ekstra m² avantajı sunan çok farklı bir ürün.

Polisan Yalıtım Sistemleri markası ile yalıtım pazarında 2008 yılından bu yana her sene pazarını büyütmeye devam eden Polisan, bugüne kadar yaklaşık 20.000 binayı Exelans Enerji ürün ve hizmet kalitesiyle tanıştırdı.
Türkiye'de doğal gazın ısınma amaçlı kullanıldığı şehirlerde Polisan Yalıtım Sistemleri, ortalama hesaplamalarla her bir daireye yıllık 1000 TL tasarruf ettiriyor. Bu oran, her bir daire için yaklaşık 843 metreküp daha az doğal gaz tüketimi anlamına geliyor. Bu çerçevede Polisan Yalıtım Sistemleri, 8 yılda enerji gideri adına 450 milyon TL tasarruf ettirdi.

Polisan Yalıtım Sigortası

Polisan, 3yıl önce yalıtım sektörüne kazandırdığı “Polisan Yalıtım Sigortası” ile ürünlerine olan güveni perçinlerken, 2015yılında ücretsiz verdiği 17.500adet Enerji Kimlik Belgesi (EKB) ile de hizmet kalitesinin sürdürülebilirliğini bütünleştiriyor.

“Polisan Yalıtım Sigortası” ile yalıtım uygulamasının başlangıcından itibaren 24 ay boyunca oluşabilecek herhangi bir zarar, hasar, kayıp halinde telafisi garanti altına alınırken, ücretsiz verdiği EKB belgesi ile de sektöre büyük katkı sağlıyor. Ücretsiz EKB hizmetinden ve Yalıtım Sigortasından yararlanabilmek için tek şart; Polisan Boya'nın ısı yalıtım markası olan Exelans Enerji ürünlerini paket olarak kullanmak ve işçilikte ise Polisan Boya tarafından yetkilendirilmiş uygulamacı bayileri tercih etmek. 

Uzman Bayilerin Elinden Yüksek Standartta Çalışma

Dıştan ısı yalıtım sistemlerinin uygulamalarında olası hataların önüne geçmek için, yüksek performanslı ve kaliteli ürünler kullanılmasının haricinde, yapılan uygulamanın bilgi, deneyim ve dikkat gerektirmesinden dolayı Uzman Uygulamacı Bayi seçimi de ön plana çıkıyor. “Polisan Uzman Uygulamacı” sertifikasına sahip Exelans Enerji Uygulama Bayileri ile uygulanan sistem, istenen standartlara ulaşırken, garanti belgesi almaya hak kazanıyor. Polisan Exelans Enerji Dekoratif Kaplama ve Polisan Dış Cephe Boya seçenekleri binalarda mimari detay çözümü ve cephe alternatifleri sunarken, bu sayede mükemmel dekoratif görünümler elde edilmesine yardımcı oluyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Polisan Holding'in yeşil fabrika yatırım bütçesi 60 milyon euroyu buldu!
  • 15.12.2022 16:03

Polisan Holding'in yeşil fabrika yatırım bütçesi 60 milyon euroyu buldu!

Polisan Holding CEO'su Mehmet Hacıkamiloğlu, "Holding olarak hem yeşil dönüşüm h ...

Polisan Holding, 54 dönüme 3 bin ağaç dikti
  • 12.11.2022 13:08

Polisan Holding, 54 dönüme 3 bin ağaç dikti

Polisan Holding, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Dilovası'nın Tavşan ...

Polisan Kansai Boya, İngiltere'ye hızlı giriş yaptı
  • 15.03.2022 11:48

Polisan Kansai Boya, İngiltere'ye hızlı giriş yaptı

Türkiye’de özellikle kimya, boya ve liman işletmeciliği sektörlerinde pek çok il ...

Polisan, iklim değişikliği program notunu "B" seviyesine yükseltti
  • 11.01.2022 10:52

Polisan, iklim değişikliği program notunu "B" seviyesine yükseltti

Polisan Holding, CDP’nin İklim Değişikliği Programı ve Su Güvenliği Programı'nda ...

Polisan Holding, TEİD üyesi oldu
  • 27.02.2021 17:16

Polisan Holding, TEİD üyesi oldu

Polisan Holding, 150’yi aşkın üyeye ulaşan Etik ve İtibar Derneği (TEİD) üyeleri ...