maritbet girişmaritbet
Pique, Arda'ya ev bulmak için kolları sıvadı

Pique, Arda'ya ev bulmak için kolları sıvadı

Barcelona'ya transfer olan Arda Turan, ev ararken kendisine yardımcı olan Pique için ''Tanıdığım en iyi emlakçı'' dedi.

4 yıl formasını giydiği Atletico Madrid ile yollarını ayırıp Barcelona'ya transfer olan milli futbolcumuz Arda Turan, takım arkadaşlarıyla kaynaşmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde çıktığı antrenmanda Uruguaylı golcü Suarez'le sık sık şakalaşan yıldız futbolcu, şimdi de Pique ile yakınlık kurmaya başladı.

Shakira ile Aslıhan komşu olacak 

Arda Turan'ın Barcelona ile idmanlara çıkmasından sonra onu bir an olsun yalnız bırakmayan takımın yıldız futbolcularından Gerard Pique, bu kez de Arda'ya ev bulmak için kolları sıvadı.

İspanyol basınına göre Gerard Pique, Arda ile komşu olmak için ona kaldığı yere yakın ev aramaya başladığını yazdı. İspanyol milli futbolcunun Arda'ya ev bulması halinde Pique'nin eşi Shakira ile Arda'nın sevgilisi Aslıhan Doğan komşu olacak. Shakira-Pique çiftinin, Arda ile Aslıhan Doğan'ı evlerine yemeğe çağırdığı da öne sürülürken, ünlü şarkıcı Shakira'nın ayrıca Aslıhan Doğan'a Barcelona'yı gezdirmeyi planladığı ve kente alışması için yardımcı olacağı belirtiliyor.

"Tanıdığım en iyi emlakçı"

Bu arada Arda Turan da sosyal medyada paylaştığı bir fotoğrafta, Pique'nin kendisine ev aramaya başladığını doğrulayarak, "Tanıdığım en iyi emlakçı. Bana eşlik edip, yardım ettiğin için çok teşekkürler kardeşim" mesajını yayınladı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Arda Turan, İspanya'da 5 bin euroya villa kiraladı!
  • 06.08.2015 13:03

Arda Turan, İspanya'da 5 bin euroya villa kiraladı!

Barcelona'ya transfer olan Arda Turan, aylık kirası 5 bin euro olan iki katlı ha ...

Pique, Arda'ya ev bulmak için kolları sıvadı
  • 16.07.2015 16:29

Pique, Arda'ya ev bulmak için kolları sıvadı

Barcelona'ya transfer olan Arda Turan, ev ararken kendisine yardımcı olan Pique ...