maritbet girişmaritbet
'Osmangazi bayramdan hemen önce açılacak'

'Osmangazi bayramdan hemen önce açılacak'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Efes Tatbikatı’nı izlemek için gittiği İzmir’de havaalanında kendisini karşılayan AK Partililere seslendi:

Yarın İzmir'de Efes tatbikatında bir arada olacağız. Ve bu tatbikat hamdolsun bugüne kadar olan tatbikatlardan çok daha güçlü olacak. 

Şimdi size bir müjde veriyoruz: İnşallah bayramın hemen öncesinde Osmangazi Köprüsü'nü açıyoruz. İzmir-İstanbul 8.5 saatti, şimdi 3 saat. Yollar pırıl pırıl. Modern Türkiye'nin temel taşı bunlar. Yol medeniyettir.  

26 Ağustos'ta bir başka adım daha atıyoruz: Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü de inşallah açıyoruz. Yıl sonuna kadar Boğaz köprüsünün altından Avrasya tünelinin de açılışını yapıyoruz.

osmangazi köprüsü

Sayın Başbakan'dan bir şey daha istiyorum, Çanakkale Köprüsü'nü yapacağız. 

Çıkmış bir paralel devlet. Başındaki Pensilvanya'da. Bunun lisansını verenler kim? İşte, oyunu anlıyor musunuz? Tuzağı anlıyor musunuz? Üst aklın kimler olduğunu anlıyor musunuz? Onlara oturma izni verenler, söylememize rağmen onları koruma altına alanlar üst aklın ta kendisidir. Şimdi MGK olarak kararımızı verdik, legal görünüm altındaki illegal örgütlerin adı FETÖ olarak kayda girdi. Ve Bakanlar Kurulumuz da kararını verdi ve onay için bize geldi. Biz de onadık.”  

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Osmangazi Köprüsü'nde garanti karşılama oranı %120'nin üzerine çıktı
  • 10.05.2022 10:25

Osmangazi Köprüsü'nde garanti karşılama oranı %120'nin üzerine çıktı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İstanbul-İzmir Otoyolu ve Osma ...

"Metronun ekonomik kazancı 871,47 milyon dolar olacak"
  • 12.02.2022 14:45

"Metronun ekonomik kazancı 871,47 milyon dolar olacak"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Osman ...