maritbet girişmaritbet
Onduline Avrasya 'Çatı tadilatı yazın yapılmalı'

Onduline Avrasya 'Çatı tadilatı yazın yapılmalı'

Uzmanlar, baharla birlikte kış aylarında yıpranan çatılardaki sorunları ortadan kaldırmak için doğru malzemenin önemine işaret ediyorlar

Uzmanlar, baharla birlikte kış aylarında yıpranan çatılardaki sorunları ortadan kaldırmak ve izolasyon için en önemli unsurun doğru detaylarda doğru malzeme kullanılması gerekliliğine işaret ediyorlar.  Bilindiği gibi kış mevsiminin ve bahar yağmurlarının geride kaldığı yaz döneminde çatılarda tadilat mevsimi yaşanıyor.

Onduline Avrasya, çatıların uzun ömürlü olmasında kullanılan su yalıtım sistemlerinin önemine dikkat çekerek, Türkiye'nin hakim çatı kaplama malzemesi olan kiremitlerin altında uzun ömürlü ve uzun vadede yüzde100 su geçirimsizliği sağlayacak çözümlere dikkati çekiyor.

Çatı ve cephe tadilatlarının yoğun bir şekilde sürdüğü şu günlerde kullanılacak malzemenin sağlamlık ve su yalıtımı açısından uzun vadede verimliliğinin en önemli unsur olduğuna işaret eden Onduline Avrasya Pazarlama Md. Yrd. Binnur Şimşek, aktarılan kiremitli çatıların su yalıtımında bugüne kadar yüzbinlerce metrekare kiremit altında kendini uzun yıllardır ispat etmiş ISOLINE kiremit altı su yalıtım levhalarını ideal bir su yalıtım çözümü olarak öneriyor.

Isoline'i bir kez uygulayın, sonra çatınızı unutun!

Onduline Avrasya'nın kiremitler için özel olarak geliştirmiş olduğu kiremit altı su yalıtım levhası İsoline'in kullanım alanları ve avantajlarından söz eden Şimşek, “Başta en çok kullanılan kiremit türü olan Marsilya tipi kiremitler olmak üzere tüm kiremitli çatılarda İsoline levhası tam su geçirimsizlik sağlar. İsoline ile bir kez çatınızı tamir ettiğinizde bir daha her yıl çatınızı yenilemek zorunda kalmazsınız. İsoline, hem yeni inşaa edilen binalarınızın çatısında hem de yenilenen çatılarda  tam su geçirimsizlik, düzgün görünüm, kolay uygulama ve istendiği takdirde de levhaların altına ısı yalıtımı yapma imkanı sunar. Yüzyıllardır süregelen, ülkemizde de en çok kullanılan, estetik ve geleneksel malzeme olan kiremitlerin altında ISOLINE levhaları sayesinde yüzde 100 su geçirimsizlik elde edilirken, uzun ömür açısından havalandırmalı ve ısı yalıtımlı çatılar da yapmak mümkündür” şeklinde sözlerini sürdürdü. 
 
Güçlü yapısı sebebiyle aralıklı döşenmiş tahtalar üzerine de uygulanabilen İsoline'in kiremit altı tahtalarının 34 cm arayla döşenebileceğini ve bu sayede kaplama tahtasından yüzde 70 tasarruf sağlanabileceğini kaydeden Şimşek, İsoline'in en önemli avantajlarından birinin de çatı tamiri esnasında, çatı tamamiyle kiremitle kaplanana kadar  binayı suya karşı koruması olduğunu sözlerine ekledi. 

Şimşek, son olarak Isoline levhalarının eski kiremitlerin yeniden kullanımına olanak sağlamasının da bir başka ekonomik avantaj getirdiğini hatırlattı. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Arduvaz, kalitesi ve şıklığıyla çatılarda göz dolduruyor
  • 28.04.2021 10:01

Arduvaz, kalitesi ve şıklığıyla çatılarda göz dolduruyor

Avrupa’nın en prestijli çatı kaplama malzemesi Arduvaz, Onduline Avrasya ile çat ...

Bardoline, modern çatıların ilham kaynağı oldu!
  • 13.04.2021 09:32

Bardoline, modern çatıların ilham kaynağı oldu!

Onduline Avrasya güvencesi ile sektöre sunulan Bardoline şıngıl çatı kaplama mal ...

Doğru su yalıtımı depremde hayat kurtarıyor!
  • 11.03.2021 11:36

Doğru su yalıtımı depremde hayat kurtarıyor!

Onduline Avrasya’nın su yalıtım malzemesi Bituline, sahip olduğu özellikler saye ...

Onduline Avrasya, EPD belgeli ürünleriyle doğaya saygı duyuyor
  • 16.01.2021 18:03

Onduline Avrasya, EPD belgeli ürünleriyle doğaya saygı duyuyor

Onduline Avrasya, EPD Belgesi’ne sahip ürünleri ONDULINE HR ve ONDUVILLA Hafif K ...

Onduvilla ile evinizi korumaya çatıdan başlayın!
  • 11.01.2021 16:56

Onduvilla ile evinizi korumaya çatıdan başlayın!

Çatı kaplama alanındaki ürünleri ile 10 yıl su geçirmezlik garantisi sunan Ondul ...

Bituline Su Yalıtım Sistemi yapıların ömrünü uzatıyor
  • 11.12.2020 10:45

Bituline Su Yalıtım Sistemi yapıların ömrünü uzatıyor

Onduline Avrasya, üstün teknoloji ile ürettiği ‘Bituline Su Yalıtım Sistemi’ ile ...