maritbet girişmaritbet
Oğlunun evine rahat gidebilmek için üst geçit yaptırdı

Oğlunun evine rahat gidebilmek için üst geçit yaptırdı

Adana'nın Yüreğir ilçesinde bir kişi daha kolay gidip gelmek için kendi evi ile oğlunun evi arasındaki sokağa üst geçit yaptırdı.

Yüreğir ilçesinde kahvehane işletmeciliği yapan Necmettin Afşin (51), oğlu OrhanAfşin'i (24) evlendirdi. Afşin, altı kahvehane olan 2 katlı evinin bulunduğu sokağın karşı tarafına da oğluna iki katlı ev yaptırdı. Baba ile oğlun evini ortadan geçen sokak ayırıyordu.

Evleri ayrı olsa da sürekli birbirlerine gidip gelen aileler, hem inip çıkmanın yorucu olması, hem de evin altında kahvehane bulunması nedeniyle soruna çözüm aradı.

ŞİMDİ ÇOK GÜZEL OLDU 

Necmettin Afşin'in aklına evden eve üst geçit yapmak fikri geldi. Hemen ustalarla görüşen baba Afşin, fikrini hayata geçirmeye başladı. Afşin 3 bin lira harcayarak evden eve üst geçit yaptırdı. 
 
Şimdi Afşin ailesi fertleri çok daha rahat bir şekilde birbirlerine gidip gelebiliyorlar. 3 bin lira para harcayarak üst geçit yaptırdığını ancak buna değdiğini söyleyen Necmettin Afşin, "Oğlum ve gelinim hem yorulmasın hem de altta kahvehane olduğu için ulaşımı kolaylaştırmak isterken üst geçit yaptırma fikri doğdu. Kimseden örnek almadım kendim düşündüm ve yaptırdım. Şimdi çok güzel oldu" dedi. 

Orhan Afşin ise babasının kendisini ve eşini düşünerek üst geçit yaptırdığını ifade ederek, "Artık yorulmadan kolaylıkla birbirimize gidip geliyoruz. Babama çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Oğlunun evine rahat gidebilmek için üst geçit yaptırdı
  • 29.02.2016 12:48

Oğlunun evine rahat gidebilmek için üst geçit yaptırdı

Adana'nın Yüreğir ilçesinde bir kişi daha kolay gidip gelmek için kendi evi ile ...